Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
Mi smo najjači kolekcionari koji poštuju Feng Shui i drevnu kinesku filozofiju. Ovde ćete naučiti kako da postanete dugovečni i uspešni.

Sta skidate sa neta trenutno?

Ići dole 
+16
Rambo
-obelix-
dugmence
Sale from Hell
zidane
Disco Ninja
VaCDi
sleepwalker
tuta
trinity
Nikoleta
chewbacca
Meloni
Banacan
srdjan.djileZR
Darth.Vader
20 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sledeći
AutorPoruka
Darth.Vader
fallen angel
fallen angel
Darth.Vader

Muški
Number of posts : 2665
naj jelo : Pizza
naj porok : Asahi Beer
naj slatkiš : Danish cookies
Registration date : 21.01.2008

Sta skidate sa neta trenutno? - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta skidate sa neta trenutno?   Sta skidate sa neta trenutno? - Page 9 Empty11/1/2009, 17:13

-obelix- ::
Francuski - nista, a Japanski tek punim recnik, ne mogu jos da razgovaram ali razumem osnovne konstrukcije i poneku rec van konteksta...

Nemam vremena sad da ga ucim pa zato ni rezultat nije neki, ali cim bude vremena poradicu na tome pa cu se pohvaliti.

Watashi wa Danilo desu. Watashi wa nihongo dekimasu!

Nadam se da je zadovoljavajuce za pocetak... pirate laugh 2

Evo ja krenuo sa nemackim. Ok je kurs za usvajanje reci pa sam nauciosledece recimo

Ein Mann und eine Frau auf einem Flugzeug ! pirate laugh 2

To znaci "Covek i zena na avionu !" pirate laugh 2

E ne svidja mi se samo sto nigde nema prevod reci na engleski pa moras da ubadas znacenje po slikama koje i nisu bas.. mislim ono mozes da se zeznes a znacenje. Al ajde to proveris na nekom online recniku i ok je. Veci je problem sto se slabo doticu gramatike. Nego sve usvajas kao malo dete kad uci jezik. No mozda je to dobra tehnika ko zna. Videcemo.

A to sto kazes da si presao Japanski. Mislim da si protrcao... nemoj da juris... Bolje ces da naucis. A i treba neki jezik da ucis koji imas i na TV pa da praktikujes slusanje. A ne japanski, svahili i sl..

Mada cu iz zezanja ja kasnije da krenem Svahili. pirate laugh 2
Nazad na vrh Ići dole
-obelix-
Lego zavisnik
Lego zavisnik
-obelix-

Muški
Number of posts : 784
naj jelo : Pizza
naj porok : Lego kocke
naj slatkiš : Cokolada
Registration date : 12.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta skidate sa neta trenutno?   Sta skidate sa neta trenutno? - Page 9 Empty14/1/2009, 23:26

Nazad na vrh Ići dole
http://www.urban-rivals.com/?sponsor=5089970
Disco Ninja
Administrator
Administrator
Disco Ninja

Muški
Number of posts : 972
naj jelo : Sushi
naj porok : Music
naj slatkiš : Snickers
Registration date : 24.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta skidate sa neta trenutno?   Sta skidate sa neta trenutno? - Page 9 Empty15/1/2009, 17:57

Lik koji je savladao strani jezik (ne znam koji) pomoću RosettaStone metode