| Telme nova generacija komunikacije... | |
|
+6tuta Disco Ninja trinity chewbacca Zera Princ Darth.Vader 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Zera Princ Lego početnik
Number of posts : 28 Registration date : 05.08.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 00:23 | |
| Darth, sada sam samo u prolazu. Pokusacu sutra da navratim da bih postavio cenovnik. Bio sam nekih 5 dana u Kikindi i odrzao nekoliko Telme prezentacija. Telme NRG kartica kada zove drugu istu takvu karticu uspostava poziva je 0.24$ i svaki minut je 0.24$. Zaista se ne isplati za lokal, ali za more i za speditere je dusu dalo. Virtuelna kartica ima mogucnost zvanja fixne telefonije u 60 drzava potpuno free. Tuta, taj kome si dao 500 eura te je posteno zajebao, jer postoje samo dva paketa. Mali je 320$, a veliki je 1535$. Preracunaj to u evre i vidi koliko je trebalo da das. | |
|
| |
Zera Princ Lego početnik
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 00:25 | |
| Pardon, evo vam cenovnik, pa sami vidite sta koliko kosta. Nadjoh ga. Telme Cenovnik | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 17:05 | |
| Da .. dakle ili neko kome treba mnogo internacionalnih poziva ili neko ko hoce da se ukljuci u mrezu. A mi obicni nista... | |
|
| |
tuta Lego početnik
Number of posts : 92 Age : 50 naj jelo : biftek naj porok : coca-cola naj slatkiš : cokoljada Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 17:45 | |
| ma to niko nece meni su drpili 500evra | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 18:21 | |
| | |
|
| |
Zera Princ Lego početnik
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 22:42 | |
| Darth, tacno tako. Za nekog ko ne ide nigde i ko ne zeli da radi ovaj posao to uopste nije isplativo. A, tvrdnja da niko nece je cisto proizvoljna i zlonamerna, jer da niko nece, ja ne bih putovao od Kladova do Vranja, od Negotina do Zagreba, Kikinde... Ne bih imao 93-je ljudi ispod sebe i ne bih i dalje uclanjivao ljude. | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 23:32 | |
| Ali vidis Zero.. ako se Telme svede na one kojima treba nenormalno mnogo impulsa, pa im se isplati da koriste Telme (a takvih je svakako mnogo manje od mase ljudi) i one koji rade, onda je to zaista vrsta Multi level marketinga, odnosno piramide koja ce u jednom momentu puci.
Ako znamo da je pravih korisnika nedovoljno da celoj mrezi obezbede dobar profit i ako je osnovni i najveci profit Telmea ostvaren od sirenja broja bildera i agenata onda je to sasvim jasno MLM. A on ce se siriti kao i svaka piramida do momenta prskanja.
Da se taj prozivod isplati i meni kao sasvim skromnom korisniku telefonije onda bi vec to bila druga prica. Onda bi to bila firma koja ima mogucnost relanog rasta. Ali u ovakvom Telmeu rast se ne temelji na sirenju pruzanja usluga (sto je jedina realna osnova za uspesnu buducnost telekomunikacione fimre), vec na sirenju clanstva.
To ti je kao kad bih ja sad poceo da spremam inndonezanske zmije po Srbiji, nadajuci se da ce u Srbiju ponekad da svrati neko ko ce i pojesti neku zmijicu, a u isto vreme ceo trud ulazem ubedjujuci ljude da otvaraju nove zmijske restorane po Srbiji... Pa onda oni ubedjuju druge i pravi se MLM mreza. :) | |
|
| |
Zera Princ Lego početnik
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 21/8/2008, 23:47 | |
| A, ko je rekao da Telme ne radi po sistemu MLM-a? U stvari to je modifikovani MLM, tacniji naziv MDM (Multi Dimenzionalni Marketing). Ideja je da postoji sto veci broj nasih rutera, koji ce omoguciti koriscenje nase tzv virtuelne kartice, a u okviru te mreze je razgovor besplatan. Sto se tice pucanja MLM-a, ne bih rekao da si u pravu, jer i nakon 50 godina rada AmWay jos uvek posluje, a ima jos nekoliko primera. Telme ne moze puci bas zbog toga sto su telekomunikacije u pitanju. Uvek ce postojati nove generacije, koje ce koristiti modernu tehnologiju. Jos nije zaziveo pravi Telme. Telme je potpisao ugovor sa Google-om da koriste njihovu platformu mape sveta, tako da ce ovo biti dobra reklama za privatnike jer ce se na mapi pokazivati svaki ruter na svetu sa svim podacima gde se taj ruter nalazi. Odlicna reklama... Ima tu jos detelja koji se mogu cuti na prezentacijama, ali menadzera, a ne laika koji su tek zapoceli... | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 22/8/2008, 00:17 | |
| MLM dok plasira neki proizvod moze da bude uspesan. Ali "ucesnici" u realnim MLM imaju male odnosno "normalne" provizije. MLM tipa piramida a Telme to jeste, puca. Telme nema zdrav proizvod. Neekonomican je. ne moze se bazirati samo na koriscenju od strane clanova. Ako to i tako jeste onda su ulazne clanarine izuzetno visoke. S obzirom da to kao nerealni MLM sutra moze da pukne.
Iskreno da je prica takva kakvu je plasiras ne verujem da bi postiojale te provizije za ulazak u mrezu. Mnogo je to skupo. | |
|
| |
Zera Princ Lego početnik
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 22/8/2008, 14:42 | |
| Da, sto se tice ulaza u posao, tu se slazem sa tobom. Papreno je skupo. Ali, za ovo kratko vreme uspeo sam da izvucem i da zaradim i ne zalim se. Mada, da se ne lazemo, ovaj posao nije za svakog. Moj ortak je usao 2 dana nakon mene, a jos ni dolar nije zaradio. Ja godinama radim MLM i iz tog domena ne izlazim, sto zbog mogucnosti zarade, sto zbog ljudi... | |
|
| |
tuta Lego početnik
Number of posts : 92 Age : 50 naj jelo : biftek naj porok : coca-cola naj slatkiš : cokoljada Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 23/8/2008, 19:42 | |
| zasto zlonamerna pa meni su drpili pare a kad sam bio na prezentaciji zamalo nisam istukao neku glupacu koja prodaje ta sranja i ocu pare nazad | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 23/8/2008, 21:30 | |
| Ma bre Tuto aktiviraj se malo pa ces da zaradis kintu i povratiti novac. nisi mislio valjda da ces da sedis kuci a para da kaplje. | |
|
| |
tuta Lego početnik
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 24/8/2008, 19:47 | |
| meni su rekli uzmes to i ide lova | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 24/8/2008, 21:09 | |
| Pa da. Evo mozes ovde da uradis prezentaciju svog kanala i da probas da povratis i zaradis novac. | |
|
| |
Zera Princ Lego početnik
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 25/8/2008, 17:28 | |
| Tuto, a sta si ti to kupio za 500 eura i od koga? | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 25/8/2008, 20:12 | |
| ma kenja tuta vidis da te lozi | |
|
| |
Grade Lego početnik
Number of posts : 1 naj jelo : pasulj naj porok : film naj slatkiš : cokolada Registration date : 12.01.2009
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 12/1/2009, 01:15 | |
| Cao i ja sam se uclanio u taj telme i dobi osam neki airgate ruter i sada neznam kako dalje da funkcionisem pa molim ako imate vise iskustva u vezi toga pomazite.....::)) | |
|
| |
Rambo Lego početnik
Number of posts : 61 Age : 81 naj jelo : ljudsko meso naj porok : klanje tupim nožem naj slatkiš : kuvani ljudski mozak Registration date : 11.03.2008
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 12/2/2009, 19:43 | |
| Ovo neka lazovstina teska.. neki lopovi.. dajte meni pare neke.. DAJTE MENI 2000 EUR A JA NECU DA VAM IH VRATIM.. SUPER STVAR !! | |
|
| |
siffredi Lego početnik
Number of posts : 11 Age : 56 naj jelo : pica naj porok : gangbang naj slatkiš : bukkake Registration date : 14.02.2009
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... 14/2/2009, 19:25 | |
| dacu ti ja rambo ali dodji kod mene da snimis neki film | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Telme nova generacija komunikacije... | |
| |
|
| |
| Telme nova generacija komunikacije... | |
|