| GARAZNI PANK | |
|
+7trinity Disco Ninja Shir Khan chewbacca Darth.Vader Ron Jeremy Meloni 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 7/2/2008, 16:59 | |
| meloni voli ribizle a sa njima i smizle kad pojede giros dodaje mnogo siros.
:geek: | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
Number of posts : 351 Age : 33 naj jelo : I`m not sure naj porok : :x naj slatkiš : Twix Registration date : 24.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 8/2/2008, 13:39 | |
| Evo jedne pesme o Jeleni ( dronfulja najveca, coskara, prca se na svakom cosku ):
Gle pa to je Jelena Sva je jebena Iz oka joj viri kita Ta ti nikad k***a sita Jeca voli K***c goli Sebe daje Za jos moli Ta ti samo k***e vole Uvek kada mogu Opalim je s nogu ... 8) | |
|
| |
trinity Lego ljubitelj
Number of posts : 234 naj jelo : pica naj porok : putovanja naj slatkiš : tiramisu Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 12/2/2008, 11:08 | |
| Meloni, dopadaju mi se tvoje pesme...samo tako nastavi!!! | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
Number of posts : 351 Age : 33 naj jelo : I`m not sure naj porok : :x naj slatkiš : Twix Registration date : 24.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 12/2/2008, 12:00 | |
| Hvala Trinity. Hoces li nas obradovati jednom tvojom? Pokusaj | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: VRH BRATE !!! 15/2/2008, 22:42 | |
| Evo jedne poeme o meni od tajne obozavateljke. Salim se, naravno. Pesmu je napisala jedna devojka iz odeljenja.
Lik ko da crve u gacama ima, pa se stalno na casu cima! ( stagod to znacilo)
Tripuje se da je kersme, baja a u stvari je glup do jaja. ( ovo samo ona zna)
Lepo lice-jebes to sve drugo je odvratno! ( haha)
Frizura ti je ubi Boze al u tripu si da se ribe na to loze.
Jos kad ih pogledas ispod oka svaka pomisli: koja si ti stoka.
I um ti je plitak strasno al to tebi nije vazno.
Ma Losmi ovo je zajebavanje samo, al zar ne vidis da te dobro znamo?
Vrh brate idi uci karate!
Naravno, sve ovo je bila sala Milos je samo budala jedna mala.
8) | |
|
| |
trinity Lego ljubitelj
Number of posts : 234 naj jelo : pica naj porok : putovanja naj slatkiš : tiramisu Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 15/2/2008, 22:44 | |
| Meloni, pa ti mozes grdne pare da zaradis pocnes li da prodajes pesme Grand produkciji.... :lol: | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 15/2/2008, 22:46 | |
| | |
|
| |
trinity Lego ljubitelj
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 15/2/2008, 22:51 | |
| Joj..pa ja ne znam...a i stidim se .... :oops: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 20/2/2008, 19:33 | |
| Lud je Ceda kao struja mama mu je kuja misli da je demokrata, tu se pravi neki tata.
Na izborima si dobio jedva 6 posto, i goli k***c si osto Sad neku pravdu sprovodis, hoces svima da ugodis.
Kosovo si izdao, i Srpski k***c polizao Nece vise nigde da te bude, ni tebe,ni one Mickovicke lude. |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 20/2/2008, 19:57 | |
| Ha, ha. Interesantna pesmica. Svaka cast. Samo tako nastavi 8) | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 20/2/2008, 21:53 | |
| priznajmo Kosovo pa da bude gotovo da budemo cistija zemlja srbadija da ima malo siptara i jos manje giliptera da nas evropa primi i leti i zimi ceda je veliki car on je pametan bar u evropu nas vodi da se narod preporodi da nam deca normalno zive i da im se kicme ne krive pod slobolend majmunima i krimi tajkunima | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 20/2/2008, 21:58 | |
| | |
|
| |
Disco Ninja Administrator
Number of posts : 972 Age : 32 lokacija : Amsterdam naj jelo : Sushi naj porok : Music naj slatkiš : Snickers Registration date : 24.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 20/2/2008, 22:46 | |
| Ajde, Kosovo sam već otpisao, ali nikad neću otpisati Srpski narod koji tamo živi. | |
|
| |
takumasato Lego početnik
Number of posts : 50 naj jelo : suši naj porok : kurve naj slatkiš : sake Registration date : 29.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 22/2/2008, 15:32 | |
| ja sam sve otpisao ja sam kamikaza | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 22/2/2008, 16:59 | |
| - KrLe ::
- Ajde, Kosovo sam već otpisao, ali nikad neću otpisati Srpski narod koji tamo živi.
To haiku? A kako ces ti to da NEotpises srpski narod kad upadne u Sev. Kosovo 2 miliona Sipaca sa 400 aviona podrske NATO pakta? Doduse ovo je za politiku ali si me isprovocirao. | |
|
| |
Disco Ninja Administrator
Number of posts : 972 Age : 32 lokacija : Amsterdam naj jelo : Sushi naj porok : Music naj slatkiš : Snickers Registration date : 24.01.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 22/2/2008, 19:39 | |
| Nije haiku, to je moje mišljenje. Pomolio sam se Bogu za miran život srpskog življa na Kosovu. Ako na Kosovu ne nađu mirno utočiste, opet ću se pomoliti Bogu da ga nađu u Srbiji. Jedino Bog može svima nama da pomogne.
I jedna pesmica da ne skrećem sa teme.
Kosovo je Srbija
Vidite li ljudi, nikla država nova ostade Srbija bez Kosova Vidite li ljudi, da tu pravde nema Kad svetska sila nama pravi problema
Kosovo je vekovima bilo deo Srbije bespravno je oteto, i sad više nije Kud će im duša, tim okorelim Šiptarima možda pravde nema, ali Boga ima
Jednog dana, kada bude kasno setiće se oni kletve naše Nicaće države nove kao pečurke posle kiše Videće da su pogrešili i biće im sve jasno
Srbi sa Kosova heroji su pravi ali žive pod strepnjom u novoj državi Bog ih čuva i ne mogu im oni ništa Ne ostavljaju svoju kuću i ognjišta
Novorođena država biće kratkog veka jer im nije od Boga data i kazna ih čeka Kosovo je Srbija, i bila je oduvek Kosova Srbiji pripada zauvek
KrLe | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 22/2/2008, 20:14 | |
| Da zasejem zito da mi rodi svinja pa da brojim sitno kilograme dinja.
Da mi krave pasu najzdraviju travu pa da svima kazem bio sam u pravu.
Seoski je zivot milina bozanska u seljanke sise kao zemlja Danska.
Kukuruzi zuti visoki ko brda ne dam nikom da se sa seljakom sprda.
Mi smo ljudi sa sela deca su nam debela slanine se najela i dva hleba cela.
Siroka mi njiva a vocnjak jos veci svinje podebele a guske mi bele.
Kad traktor upalim mnogo se napalim spicim hektar dva vec do podneva.
Tako zivim vazda na seljackom lebu pod lipom odmaram i divim se nebu.
Dart vejder | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 23/2/2008, 19:46 | |
| Vozim se u ladi, ko mafija ruska, pored mene kalasnjikov, automatska puska 8) | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 23/2/2008, 21:00 | |
| kad svinje zaprde kokoske zasmrde konji zapisaju seljaci zapevaju... | |
|
| |
trinity Lego ljubitelj
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 6/3/2008, 18:49 | |
| Vi ste neverovatni!!! :lol: | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 7/3/2008, 13:15 | |
| U gradu se sve svodi na kriminal ne zelimo da prastamo samo o bogatstvu mastamo pisemo o ljubavi koju ne vidimo sami sve dok setamo u ovoj jebenoj tami. | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 22/3/2008, 00:45 | |
| A Slumber Did My Spirit Seal
A slumber did my spirit seal; I had no human fears: She seemed a thing that could not feel The touch of earthly years.
No motion has she now, no force; She neither hears nor sees; Rolled round in earth's diurnal course With rocks, and stones, and trees.
William Wordsworth | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 31/3/2008, 00:35 | |
| Ne ocekujem da ostali razumeju sledece stihove: BOLE KORACI NEZNANIH JUNAKA BOLE RECI IZGUBLJENIH DJAKA SECANJA NE UMIRU SVI SU UZ MENE AL BOLE OSTRICE KOJE SEKU VENE... P.S. cak i ako mislite da ste skontali o cemu se radi, verujte da niste | |
|
| |
DramatisPersonae Lego početnik
Number of posts : 6 Registration date : 16.04.2008
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 16/4/2008, 21:11 | |
| Psalam V
Iznenadno, moja će ruka, brza i silovita, na tebe da se spusti. Uzeću te za tvoj puni i obli potiljak, za osnovu saznanja i htenja, između duše i duha. Držaću te za oslonac tvoje buntovne glave, za stub tvojih svetlosti; pritisnuću te uza šta ja želim, a ti ne želiš i šta ja želim da ti želiš; staviću te skršenu i lepu pod svoje noge, i reći ću ti da te volim. I savijaću ti vrat sve dok me ne budeš shvatila, dobro, potpuno shvatila, Jer ja sam tvoj Gospod i Učitelj. Ti ćeš plakati, ti ćeš grcati; tražićeš blesak slabosti u mojim pogledima; podignućeš, savićeš svoje molećive ruke, svoje lepe tako molećive ruke, svoje bele ruke kao okovane tvojim jasnim očima. Pobledećeš, pocrvenećeš, smejaćeš se, zgrabićeš svojim rukama moje grube noge; i volećeš me, i volećeš me, jer ja sam tvoj Gospod i Učitelj.
Pol Verlen | |
|
| |
Meloni Lego kolekcionar
| Naslov: Re: GARAZNI PANK 17/4/2008, 23:02 | |
| SEDIMO NA KALISU,UZ PESMU,IMA PIVA LOODUJEMO I SVAKI ZRAK NAM PRIJA PANDURI OKO NAS CEKAJU NA FRKU CEPAMO IM NERVE I GUBE TU DRKU... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GARAZNI PANK | |
| |
|
| |
| GARAZNI PANK | |
|