| lego city LAS DJILAS | |
|
+4dugmence sektaash Sammael srdjan.djileZR 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: lego city LAS DJILAS 6/5/2009, 17:37 | |
| | |
|
| |
Sammael sKOCKAni
Number of posts : 711 Age : 45 naj jelo : Jagnjetina naj porok : Kolekcionarstvo naj slatkiš : Cheesecake Registration date : 17.09.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 6/5/2009, 20:12 | |
| | |
|
| |
sektaash sKOCKAni
Number of posts : 214 Age : 48 lokacija : Bgd naj jelo : ... naj porok : .. naj slatkiš : . Registration date : 02.12.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 7/5/2009, 08:53 | |
| :shock: superica! sviđa mi se što je pre gradnje grada naručen nameštaj po meri! p.s: koje je radno vreme za posetioce? | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 7/5/2009, 09:07 | |
| pa non stop se radi - nema odmora dok traje obnova | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 7/5/2009, 23:12 | |
| | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 30/5/2009, 11:44 | |
| | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 31/5/2009, 00:36 | |
| ljudi zamislite moju srecu, konacno sam posle par godina uspeo izbaciti i krevet i pc i sve iz sebe kako bi ona bila samo LEGO i sad konacno sve sredio i uneo u svoj 4x4m LEGO raj kad danas majka i zena dolaze sa pricom kako bi deciju sobu valjalo spustiti sa sprata u prizemlje da nebi pao sa stepenica i tako doslo do toga da bi se u moju sobu preselila decija, u deciju spavaca koju niko ne koristi a u prostoriju gde je bila spavaca moj LEGO prvo se pomisli, puno posla a zasto rotirati sve? zato sto je soba u kojoj ce moj LEGO zavrsiti 7x4m i sada sav presrecan idem da spavam a sutra polako pocinjem premestanje garderobe a posle i namestaja kada se isprazni moja buduca soba postavicu slike jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
sektaash sKOCKAni
Number of posts : 214 Age : 48 lokacija : Bgd naj jelo : ... naj porok : .. naj slatkiš : . Registration date : 02.12.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 31/5/2009, 01:35 | |
| ko je lud ne budi mu drug! grad ti je potpuno, savršeno, apsolutno, garantovano ludilo. nadam se da će imati dug i prosperitetan život i da će prerasti i tu sobu. pa ćeš jednog dana pozvati drugare (i drugarice) sa foruma da ti pomognu da se preseliš u posebno sazidanu halu za tvoj LEGO. pretpostavljam da je ideja da, jednog dana, popločaš grad pločama i kockama potpuno (da se ne vide ploče nameštaja)? | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 31/5/2009, 02:11 | |
| da svakako da ce drugari sa foruma da dodju da vide ideja mi je posto sam sa kupovinom setova skoro gotov (nekoliko starijih i ovih novih 2009 setova) da krenem da kupujem kockice i sa njiha gradim one modular kuce (kao green grocer ili cafe corner) i naravno da poplocam i prekrijem sve lego kockama i da npr onaj voz ne bude na najobicnijim kockama nego da ima neki svoj most ili fazon kao metro da ide, videcu vremenom sad kada sam ga konacno sklopio moram da ga opet kvarim da bi ga premestio u vecu sobu pa ako dodje do nekih strukturnih promena postavicu slike (ne za manje od mesec dana)
a da bi ono gore navedeno sa poplocavanjem uspelo potrebno je da rasprodam sto vise onih setova koje sam naveo na prodaju (i sve po mogucstvu) kako bi isfinancirao taj projekat u skorijoj buducnosti - zato drugari pomagajte kupujuci | |
|
| |
dugmence Lego manijak
Number of posts : 2388 Age : 103 lokacija : - naj jelo : - naj porok : - naj slatkiš : - Registration date : 08.10.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 2/6/2009, 19:03 | |
| djile, ti avioni ti nikad neće poleteti... gde ti je pista? koliko vremena dnevno provodiš slažići grad? a koliko dugo to već radiš? | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 2/6/2009, 19:40 | |
| sad sam raskvario ceo taj city jer se selim u drugu vecu sobu kocke cackam oko 1-2h dnevno ovaj grad pd proslog do novog stanja slagao sam nekih mesec dana a sada kad ce platforme biti jos vece trajace mozda i 2-3 meseca (jos sad treba zena da mi se porodi pa ce jos duze trajati) | |
|
| |
Jeca_ZR Lego početnik
Number of posts : 52 Age : 36 naj jelo : lazanje naj porok : chips naj slatkiš : cokolada Registration date : 19.11.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 25/11/2009, 23:05 | |
| Ja sam odusevljena i zabezeknuta!!! Fenomenalno je! Svaka cast!!! | |
|
| |
Neske Lego početnik
Number of posts : 33 Age : 37 naj jelo : pizza naj porok : cigare naj slatkiš : sladoled Registration date : 22.11.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 25/11/2009, 23:09 | |
| Znači video sam sve i svašta, ali nešto kao ovo još nisam video. Znači koliko je samo truda uloženo u ovo, ne mogu ni da zamislim. | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 25/11/2009, 23:11 | |
| normalno godine i godine samo mora malo da mu ga da po zelenilu to mu manjka jos | |
|
| |
dugmence Lego manijak
Number of posts : 2388 Age : 103 lokacija : - naj jelo : - naj porok : - naj slatkiš : - Registration date : 08.10.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 25/11/2009, 23:11 | |
| - Jeca_ZR ::
- Ja sam odusevljena i zabezeknuta!!! Fenomenalno je! Svaka cast!!!
on ti je komšija iz zr, možeš to da vidiš uživo...ako je potrebno, ja ću da ti sve sredim...uz naravno, određenu proviziju... | |
|
| |
Jeca_ZR Lego početnik
Number of posts : 52 Age : 36 naj jelo : lazanje naj porok : chips naj slatkiš : cokolada Registration date : 19.11.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 25/11/2009, 23:18 | |
| Hehe, pa vidim. Sve se nadam da ce da proradi zelja za hvalisanjem, pa da ce da me zove da vidim. | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 25/11/2009, 23:27 | |
| nije problem da dodjes da vidis...samo ovo je prethodni grad...sad je rastavljen i slaze se verzija 2
chewbaca - nabavio sam oko 2000 cvetova i oko 100 jelki da se ukrasi okolina, naravno planiram na kraju da se uopste ne vidi sto nego da je sve u lego baseplateovima...ali to je rezervisano za sam kraj izgradnje...uskoro nove slike gornjeg dela grada (samo da stolar zavrsi neke podijume) | |
|
| |
zdiki sKOCKAni
Number of posts : 170 Age : 33 naj jelo : . naj porok : alkohol naj slatkiš : cokoladna bananica Registration date : 15.06.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS 3/12/2009, 16:06 | |
| Svaka cast nadam se da cu ja jednog dana uspet da izgradim moj castle city.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS | |
| |
|
| |
| lego city LAS DJILAS | |
|