Number of posts : 31 Age : 36 naj jelo : sarma naj porok : duhan naj slatkiš : nutela Registration date : 15.03.2010
Naslov: Kustomizacija 16/3/2010, 10:53
nisam ljubitelj masakriranja kockica, a ni ne-lego plasticnih dijelova... poceo sam pravit viteski turnir...a za taj mi trebaju i satori i sareni plastevi i zastavice.. evo sta sam do sad napravio..
behind the scenes...
montaža:
svrha malog cvjetica je slijedeca: da oblikuje krov..ovo je pogled sa unutrasnje strane, iza cvjetica
i konacno, razijeno satorsko krilo
uspjesno sam sve otisnuo na tkaninu, bas kako sam planirao...sto znaci da je moguce dobiti sve u svim bojama, slicicama, apsolutno sve...(pa tako i smedju halju sa špagom oko struka :LEGO04: )
custom: Mad Dog Knights, Knights Of The Black Visor Helmet, Knights Of The Black Visor Helmet Who Like To Drink..
dugmence Lego manijak
Number of posts : 2388 Age : 103 lokacija : - naj jelo : - naj porok : - naj slatkiš : - Registration date : 08.10.2008
Naslov: Re: Kustomizacija 16/3/2010, 11:07
zanimljivo...sviđa mi se kako izgleda šator...
tema će biti premeštena pod sopstvene lego kreacije...
Sammael sKOCKAni
Number of posts : 711 Age : 45 naj jelo : Jagnjetina naj porok : Kolekcionarstvo naj slatkiš : Cheesecake Registration date : 17.09.2008
Naslov: Re: Kustomizacija 16/3/2010, 11:18
Odlično izgleda, jedino što sam ja pristalica brick-built šatora. Plaštovi su fenomenalni, da li planiraš da ih prodaješ?
kost u grlu Lego početnik
Number of posts : 31 Age : 36 naj jelo : sarma naj porok : duhan naj slatkiš : nutela Registration date : 15.03.2010
Naslov: Re: Kustomizacija 16/3/2010, 11:26
@Sammael.. meni se ne svidaju brick-build, posto je lego izdao vec dvije vrste satora(indijanski tipi i obicni na dvje vode)..nije mi jasno zasto nikad nisu napravili i nekakav viteski..
plašteve ću prodavati kad napravim neku dovoljnu količinu..5 komada od svakih..onda cu stavit oglas..
desilo mi se jedamput da mi je jedan covjek narucio par satora(jedan predsjednik lego kluba sa ovih nasih prostora ;)nema ih puno..) al onda sam bio u takvoj guzvi radi faksa i sve se odgodilo...tako da slijedeci put prodajem tek kad budem imao nesto na lageru..
-obelix- Lego zavisnik
Number of posts : 784 Age : 38 lokacija : Pancevo naj jelo : Pizza naj porok : Lego kocke naj slatkiš : Cokolada Registration date : 12.11.2008
Naslov: Re: Kustomizacija 7/4/2010, 22:01
Auuuuu ovo ce biti opako kad zavrsis...
Bas jedva cekam da vidim kako ce izgledati finalni turnir...
Kazi mi, kad ce moci da se naruce plastovi; ja bih sigurno uzeo par puta po par komada!?
Angeli Lego kolekcionar
Number of posts : 352 Age : 86 naj jelo : n naj porok : n naj slatkiš : eurokrem Registration date : 02.06.2010
Naslov: Re: Kustomizacija 7/8/2010, 11:05
sjajno si ovo odradio, druze :)
Edit: i kada smo vec na temi, za koliko bi ih prodavao (plast:) otprilike, red velicine
i jos nesto, cak i plastevi bez ikakve slike, potpuno crni (iuli beli, koja god da je boja tkanine) bi bili interesantni
takodje, i malo promenjen oblik, ako ti je u principu svejedno (sa tehnickog aspekta:)