| Peče čiča ra-akijuuuu | |
|
+3Angeli srdjan.djileZR przulj 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
przulj kum kluba
Number of posts : 325 Age : 51 lokacija : Novi Sad naj jelo : zeljanica naj porok : lego kockice :) naj slatkiš : eurokrem Registration date : 19.12.2009
| Naslov: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 10:23 | |
|
Poslednji izmenio przulj dana 28/8/2010, 22:54, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 11:19 | |
| vidim kume da si lepo juce moc-ao po rakiji kad si smoc-ao ovakav moc....odlicno odradjeno mala ideja - kada napravis cenej, onda u svako dvoriste napravis po jednu ovakvu prigodu (jedni peku rakiju, drugi kolju prasence i slicno) bice odlicno | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
Number of posts : 352 Age : 86 naj jelo : n naj porok : n naj slatkiš : eurokrem Registration date : 02.06.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 13:22 | |
| ahahah sjajno | |
|
| |
dugmence Lego manijak
Number of posts : 2388 Age : 103 lokacija : - naj jelo : - naj porok : - naj slatkiš : - Registration date : 08.10.2008
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 16:03 | |
| ovo mora da je dunjevača, kad je materijal žute boje... vrlo verodostojna slika srpskog sela... | |
|
| |
Acidum Lego ljubitelj
Number of posts : 210 Age : 40 lokacija : Beograd - Bezanijska Kosa naj jelo : Sarma - najsavrseniji spoj flore i faune naj porok : ...seks... naj slatkiš : Princes krofne vs Eurokrem Registration date : 28.04.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 16:50 | |
| Fascinantno...sa tako malo delova, na tako malom prostoru i tako jednostavnom gradnjom ovako realno preneti kompletnu atmosferu...fascinantno... | |
|
| |
đžukela Lego početnik
Number of posts : 53 Age : 42 naj jelo : čevapi, burek, pizza, hambi naj porok : cigare, pivo, rakija naj slatkiš : krempita, tiramisu Registration date : 01.06.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 17:16 | |
| hehe - odlično! oj rakijo krvopijo ljubim tvoje imeee... | |
|
| |
przulj kum kluba
Number of posts : 325 Age : 51 lokacija : Novi Sad naj jelo : zeljanica naj porok : lego kockice :) naj slatkiš : eurokrem Registration date : 19.12.2009
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 17:39 | |
| Hvala ljudi! Dugo sam se "namještao" da napravim ovo, ali nisam imao dovoljno cilindričnih dijelova. Boja nekih dijelova bi trebala da bude drugačija (bakarna kapa kazana i cijev koja ide do tabarke redish brown, pocinkovana tabarka kompletno gray...) ali nisam uspio da ih nabavim. | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
Number of posts : 352 Age : 86 naj jelo : n naj porok : n naj slatkiš : eurokrem Registration date : 02.06.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 18:43 | |
| - przulj ::
- Hvala ljudi!
Dugo sam se "namještao" da napravim ovo, ali nisam imao dovoljno cilindričnih dijelova. Boja nekih dijelova bi trebala da bude drugačija (bakarna kapa kazana i cijev koja ide do tabarke redish brown, pocinkovana tabarka kompletno gray...) ali nisam uspio da ih nabavim. ma daj, boje gledaju samo oni sto ne znaju da se igraju | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
Number of posts : 680 Age : 41 lokacija : Split, Hrvatska naj jelo : žablji kraci naj porok : kolekcionarstvo naj slatkiš : krempita Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 21:18 | |
| super je ovo,pogotovo ovaj sto lezi i loce | |
|
| |
Acidum Lego ljubitelj
Number of posts : 210 Age : 40 lokacija : Beograd - Bezanijska Kosa naj jelo : Sarma - najsavrseniji spoj flore i faune naj porok : ...seks... naj slatkiš : Princes krofne vs Eurokrem Registration date : 28.04.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 1/8/2010, 21:23 | |
| - sonjecka ::
- super je ovo,pogotovo ovaj sto lezi i loce
A... pa to je valjda onaj iz stihova "jedan bezobrazan sakri se za kazan, pa mu popi ra-akijuuu"...ako sam ja dobro ukapirao... Sudeci po prethodnim kreacijama, mislim da bi se za svinjokolj mogao konsultovati sa Sonjeckom, da bude onako bas morbidno a uvrnuto slatko... | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
Number of posts : 680 Age : 41 lokacija : Split, Hrvatska naj jelo : žablji kraci naj porok : kolekcionarstvo naj slatkiš : krempita Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 2/8/2010, 01:12 | |
| hahahahhaha - kako me Acidum skuzio, prvo sto se napravilo kad se dobilo farmu sa svinjicama je bilo da su joj se u prorez gurnule crvene tresnjice da izgleda k'o utroba , nema boljeg do realnosti :) ...a ovaj me stih podsjetio na jednu djecju slikovnicu gdje su patuljci pekli rakiju i onda su jezu objasnili da od fermentiranih krusaka moze dobit rakiju i da ona dobro zimi grije tijelo, potom se jez odusevio i kroz cijelu slikovnicu nosi praznu bocu i zica patuljke da mu uliju malo rakije. Najbolji zakljucak jeza je bio : - Patuljci otkriti cu vam nesto novo, rakija se moze piti i kad je ljeto! (Tony Wolf - Price iz Sume) http://knittingiris.typepad.com/photos/uncategorized/woodlandfolkbooks.jpg | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 2/8/2010, 03:06 | |
| | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu 2/8/2010, 22:35 | |
| hehehe - ajd skoci do Splita, daleko je Osijek ugrijat ce mi se pivo. U Osijek mozda tek za pola godine idem nesto poslovno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Peče čiča ra-akijuuuu | |
| |
|
| |
| Peče čiča ra-akijuuuu | |
|