Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
Mi smo najjači kolekcionari koji poštuju Feng Shui i drevnu kinesku filozofiju. Ovde ćete naučiti kako da postanete dugovečni i uspešni.

Holy Cow by sonjecka

Ići dole 
+7
andy_97
sektaash
đžukela
Angeli
-obelix-
legomaniac
sonjecka
11 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski
Number of posts : 680
naj jelo : žablji kraci
naj porok : kolekcionarstvo
naj slatkiš : krempita
Registration date : 16.03.2010

Holy Cow by sonjecka Empty
PočaljiNaslov: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 15:19

Prije dva mjeseca sam je slozila,al nikako da uhvatim vremena da je poslikam i obradim fotke, i eto napokon,nakon povratka s ljetovanja odlucila sam odraditi sve zaostale poslice :)

mozete mi i na mocu ostaviti koji komentar blink
http://www.mocpages.com/home.php/23938

Holy cow je kreacija nastala kombinacijom PoP setova te mojom vizijom indijskog kvarta. Sjecam se kad sam bila u alziru da su me odusevili ti kic eksterijeri,s puno ploca s reklamama i satelitskim tanjurima, pa tako nekako zamisljam i indijski kvart gdje je guzva u prometu, ulice prepune bicikli, riksi s turistima i krava okicenih cvjetovima.

Holy Cow by sonjecka 003xgw

Uploaded with ImageShack.us

Holy Cow by sonjecka 005bh

Holy Cow by sonjecka 006spe

Holy Cow by sonjecka 007uc

Holy Cow by sonjecka 002akq

Holy Cow by sonjecka 008kyi

Holy Cow by sonjecka 001tl

Nazad na vrh Ići dole
http://igracke.ucoz.com
legomaniac
Lego početnik
Lego početnik
legomaniac

Muški
Number of posts : 40
naj jelo : špageti
naj porok : lego
naj slatkiš : nemam
Registration date : 21.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 15:44

Predobro je.
Nazad na vrh Ići dole
-obelix-
Lego zavisnik
Lego zavisnik
-obelix-

Muški
Number of posts : 784
naj jelo : Pizza
naj porok : Lego kocke
naj slatkiš : Cokolada
Registration date : 12.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 19:07

Haha kako je dobro! :)

Svaka cast sonjecka, Lego duh Indije je u potpusnosti uhvacen! blink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.urban-rivals.com/?sponsor=5089970
Angeli
Lego kolekcionar
Lego kolekcionar
Angeli

Muški
Number of posts : 352
naj jelo : n
naj porok : n
naj slatkiš : eurokrem
Registration date : 02.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 19:30

baja sto vozi tursitkinju nije bas zadovoljan blink
Nazad na vrh Ići dole
đžukela
Lego početnik
Lego početnik

Muški
Number of posts : 53
naj jelo : čevapi, burek, pizza, hambi
naj porok : cigare, pivo, rakija
naj slatkiš : krempita, tiramisu
Registration date : 01.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 19:41

ma najjači je brko sa zadnje fotke!! 100% pogodak u sridu!
sve pohvale!
Nazad na vrh Ići dole
sektaash
sKOCKAni
sKOCKAni
sektaash

Muški
Number of posts : 214
naj jelo : ...
naj porok : ..
naj slatkiš : .
Registration date : 02.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 19:57

sjajno, sve pohvale za bradonje, brke i kvalitetne fotografije.
Nazad na vrh Ići dole
andy_97
Lego početnik
Lego početnik

Muški
Number of posts : 17
naj jelo : sendvic,pohano meso
naj porok : -
naj slatkiš : čokolada
Registration date : 15.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 20:22

Super je!
Samo jedna zamjerka,na onom autu fali znak Trotter. grin (šala)
Nazad na vrh Ići dole
legofanbosnia
Lego početnik
Lego početnik

Muški
Number of posts : 21
naj jelo : cevapi
naj porok : lego
naj slatkiš : sladoled
Registration date : 19.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 20:28

Jako ljepa kreacija,samo bi ja dodao na prozore par minifigova
Nazad na vrh Ići dole
MakeTeaNotLove
Lego početnik
Lego početnik
MakeTeaNotLove

Muški
Number of posts : 55
naj jelo : Deca do 5 godina
naj porok : Spavanje do podne
naj slatkiš : Pancake mix!
Registration date : 22.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 20:57

Odlično je, svi detalji su super a i obrada fotografija je za svaku pohvalu. Uživanje za gledanje :) pošto stvarno nemam pojma o tome, a voleo bih da pokušam da uslikam neke svoje kreacije na malo reprezentativniji način, možeš li da mi kažeš kako si dobila ovako belu pozadinu? Slikanje na hamer papiru ili editovanje u photoshop-u?
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty1/9/2010, 23:04

Hvala svima na pohvalama blink

Angeli ::
baja sto vozi tursitkinju nije bas zadovoljan blink

nije zadovoljan,al je planira sudeci po faci neko crno trziste bubrezima.

MakeTeaNotLove - odnesem van kreaciju kad je suncan dan,al u hladu gdje ima vise svjetla ,a ne pece sunce,naravno bez blica (moj fotic je obicni idiot i skroz dobro radi, stavi opciju macro ako slikajes detalje)
- stavim bijelu plahtu da pokrije sto vise pozadine metar x metar i slikam (to sluzi da kasnije sto lakse mogu obradit u photoshopu)
- prebacim slike na komp i otvorim photoshop, image - adjustments - brightness/contrasts , podesavas dok ne izbjelis pozadinu,pazi pritom da ne izbjelis previse i djelove kreacije. Onda jos gumicom uklanjas neke tamnije djelove, detalje. Dok drzis gumicu pritisni shift ono ti pomaze da ravno brises ,neke kutove,bridove i sl. magic wand je isto dobar samo takodjer pazi da ne unistis sliku. :) I ja se jos usavrsavam. I da, bitno ti je i kako odrezat sliku ako ima viskove ili je smjestit u bijeli format,al to je vec druga prica.
Javi kad ovo isprobas pa cu ti objasnit smjestanje u format i dodavanje "canvas" bjeline,ako to ne znas. blink
Nazad na vrh Ići dole
MakeTeaNotLove
Lego početnik
Lego početnik
MakeTeaNotLove

Muški
Number of posts : 55
naj jelo : Deca do 5 godina
naj porok : Spavanje do podne
naj slatkiš : Pancake mix!
Registration date : 22.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty2/9/2010, 00:12

E hvala ti puno! :) probaću što pre da se malo bavim time, pre svega da nađem nešto belo i veliko :)
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty2/9/2010, 02:48

tako je,iako mozes neke kreacije fotkati na raznobojnim hamerima blink
Nazad na vrh Ići dole
MasterHaosis
Lego freak
Lego freak
MasterHaosis

Muški
Number of posts : 987
naj jelo : Pica
naj porok : Nemam curu
naj slatkiš : Bananica
Registration date : 25.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty2/9/2010, 10:09

Sviđa mi se kako si to realistično uradela. Majmuni na krovu, papagaji na drvetu ko vrapci kod nas, ljudi kji na biciklama onako transportuju druge, avantursiti to jest ,,izviđači" razgledaju foto aparatom, i naravno, okićena krava. Sve je to u realnosti potpuno, baš sam skoror pre mesec dana gledao emisiju o Indiji, pa me je ovo podestilo. Odlično, sviđa mi se.
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty2/9/2010, 13:19

hvala. Al naravno sad tek vidim kako sam se mogla vise potruditi,al ideja mi je dosla iznenada i nisam kreaciju slagala par dana da sve to sjedne,nego par sati odjednom. Sad mi je zao sto nisam podepljala razinu ulice na baseplateu bilo bi monumentalnije i cvrsce u sveukupnom dojmu. A sto cu kad se zaigram pa mi je gust slagat ljudove i scene,a manje mi je bitno slagat scenografiju blink
Nazad na vrh Ići dole
Acidum
Lego ljubitelj
Lego ljubitelj
Acidum

Muški
Number of posts : 210
naj jelo : Sarma - najsavrseniji spoj flore i faune
naj porok : ...seks...
naj slatkiš : Princes krofne vs Eurokrem
Registration date : 28.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty2/9/2010, 15:19

sonjecka ::
nije zadovoljan,al je planira sudeci po faci neko crno trziste bubrezima.

...ja se lozim na tvoj mozak!!! love

Kad i u ovako nevinoj turistickoj postavci ti vidis neku tesku morbidu...

Kvalitet postavke i fantastican raspored boja ne vredi ni komentarisati...Sonjecka...dovoljno...
...ali mene licno odusevljava kako pronalazis tako dobre uglove za slikanje! Jel imas neko prediskustvo u fotografiji i slikarstvu, ili je sve amaterizam+osecaj? Dakle ne mislim na pozadine i osvetljenje, nego i na nacin predstavljanja detalja i hvatanje savrsneih uglova na samoj postavci...
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty2/9/2010, 20:21

hahahahaah, nema do dobrog crnog trziš..ovaj ....humora

imala sam kolegij fotografije dok sam studirala slikarstvo. :)
Ma bitno je uvijek ako je kvadratna baza kreacije postavit je na romb najbolje ispadne fotka.

inace crtam i stripove pa su oni glavni krivci zasto u zadnje vrijeme ne stignem puno kocke slagat
http://sonjecka.blog.hr
Nazad na vrh Ići dole
MasterHaosis
Lego freak
Lego freak
MasterHaosis

Muški

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty4/9/2010, 19:34

hvala. Al naravno sad tek vidim kako sam se mogla vise potruditi,al ideja mi je dosla iznenada i nisam kreaciju slagala par dana da sve to sjedne,nego par sati odjednom.
Pa tako ti je kod nas većine. Nemamo ideju dok je ne dobijemo. I to iznenada, pa smo plus ograničeni vremenom. Pa sve to napravimo nabrzaka, i onda kažemo ,,mogli smo bolje". Zato postoje nastavci, kako bi nadograđivala setvoe s vremena na vreme, i vršila prepravke. Ja mislim da ti je to super, da ne treba ništa menjati.

Sad mi je zao sto nisam podepljala razinu ulice na baseplateu bilo bi monumentalnije i cvrsce u sveukupnom dojmu.
Ma ništa strašno, jaka stvar. I ovako je super.

A sto cu kad se zaigram pa mi je gust slagat ljudove i scene,a manje mi je bitno slagat scenografiju blink
pa to je većini najmanje bitno, i najteže, ali mora da se uradi nekako. Ma ti imaš dosta mini figura, pa ti vreme treba dok odvojiš šta želiš.

hahahahaah, nema do dobrog crnog trziš..ovaj ....humora
Dobro je dok još imaš smisao za humor haha

mala sam kolegij fotografije dok sam studirala slikarstvo. :)
Ma bitno je uvijek ako je kvadratna baza kreacije postavit je na romb najbolje ispadne fotka.
E to ja zovem profesionalno mišljenje jednog umetnika to jest umetnice!

inace crtam i stripove pa su oni glavni krivci zasto u zadnje vrijeme ne stignem puno kocke slagat
http://sonjecka.blog.hr

Ej to si ti sve narctala sama?
To je tvoj sajt?
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty4/9/2010, 22:26

MasterHaosis - stvarno iscrpan komentarac, osjecala sam se (dok sam citala) ko zaba na seciranju pirate laugh 2 pirate laugh 2 pirate laugh 2

a da, to je moj blog, nikako da sjednem i profi napravim sajt. NEkako mi je ovako najlakse objavljivat svako malo. Eto danas trebala crtat kod decka u stnau,a starci nazvali i rekli da ce mi u sobu stavit hrpetinu polica i ormar .. evo cijeli dan slazem stripove na police,sad ima mjesta za sve moje kolekcije. Stavit cu fotke da vidite kad sve upicanim. Napokon ce i legici moc disati :)

Nazad na vrh Ići dole
MasterHaosis
Lego freak
Lego freak
MasterHaosis

Muški

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 00:47

MasterHaosis - stvarno iscrpan komentarac, osjecala sam se (dok sam citala) ko zaba na seciranju pirate laugh 2 pirate laugh 2 pirate laugh 2
Hahahahahaha
Nije to ništa. Ti onda nisi videla sve moje teme i postove! Umem ja i mnogo bolje od toga. Pišem ja eseje samo tako. A pogotovo na inostranim sajtovima gde sam bio moderatori administrator, eseji po preko 5 hiljada slova. Inače na našem jeziku, na domaćem terenu najduži mi je bio revizija Fright vitezova na mom forumu (žao mi je, nesmem ti dati link jer pravila ovog foruma to zabranjuju), ali je ogromno. Sve do detalja opisano.
Pa imaš evo ovde temu o Lego životinjama koju sam napisao, ako si se za ovaj sitniš osećala kao žaba na seciranju, kako bi se tek osećala kada bi sve to pročitala.

a da, to je moj blog, nikako da sjednem i profi napravim sajt.
Pa pazi, za tako nešto će ti trebati dosta vremean. Ne baš dosta ali jedno popodne, jedan dan. Ja znam, pravio sam forume i forume, počinjao iznova i iznova, ma ne pitaj me gde sam sve bio i šta sam radeo. Uglavnom igrice, automobilizam, filmovi, ženski forumi, pa i Lego od prošle godine. Tako da napraviti sajt jeste jednostavno ali nije baš za tren oka da ga napraviš, nego nije ovde msto za to, pričaćemo drugom prilikom o tome.

NEkako mi je ovako najlakse objavljivat svako malo. Eto danas trebala crtat kod decka u stnau,a starci nazvali i rekli da ce mi u sobu stavit hrpetinu polica i ormar ..
Pa dobro, znaš šta, sve je to satavni deo života. Radiš onako kako ti je najlakše.
Dobro je da si umetnik i crtaš gde stigneš, malo kod tebe, malo kod dečka. Bitno je da ostaneš u formi.

evo cijeli dan slazem stripove na police,sad ima mjesta za sve moje kolekcije. Stavit cu fotke da vidite kad sve upicanim. Napokon ce i legici moc disati :)
Ako ti stripovi stoje na policama, gde ti stoji Lego onda? Ja koliko sam hvatio ti imaš hrpu Lega.

Nego, da se vratimo na temu malo. Da znaš, da ne odlutamo mnogo. Kada god pričamo van teme, uvek mora postojati bar jedan dobri deo posta koji je vezan direktno za temu, inače moderator će doći i obrisati nam postove koje smo ionako dugo pisali.
Što se teme tiče, ti baš imaš smisao za ovo. Imaš ideje, to mi se dopada. Kao umetnik, tebi su ,,čula" za takve stvari još više razvijenija, a s obzirom da crtaš stripove, pa ti bi vrlo lako mogla sve tvoje zamisli da preneseš na Legu. Evo na primer, ovo ovde. Slika jednog indijskog mesta. Vrlo realistično i originalno kao što sam i rekao. ja na primer težim ka takvim stvarima, ali tako nešto nebi mogao da uradim. Ja baš naprotiv sam pun ideja ako si čitala moje starije postove kad god neko okači sliku, ja se umešam da dodam nešto kako bi moc mogao da se prepravi, doda, pogotovo ako su u pitanju biljni i životinjski svet, i horor scene itd... Ma i na fakultetu sam dobio ocenu na mesto iz negleskog jer sam napisao horo priču iz glave iz momenta! Da ne tupim mnogo.
Ali ti, kao i većina odavde imate više smisla za realniji Lego svet, srđan gradi Lego grad, ti eto, isto gradiš razne kulture, i da ne nabrajam. Baš bih voleo da vidim ako još imaš slika.
Nego , da dodam i ja neke ideje za tebe.
na primer za ovo ovde, trebala bi da dodaš neku kao malu pekaru, nešto slično tezgi na pijaci gde se prodaju Lego kifle. Takođe bi mogla da prođe još jedna tezga za voćem i povrćem: šargarepa, višnja, jabuka, banana. I obavezno majmuni koji kradu banane, to je u Indiji učestalo. Sonja, obavezno svinje da dodaš! U indiji ih ima dosta.
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 01:17

MasterHaosis ::

Pa imaš evo ovde temu o Lego životinjama koju sam napisao, ako si se za ovaj sitniš osećala kao žaba na seciranju, kako bi se tek osećala kada bi sve to pročitala.

o da vidila sam onaj o zivotinjama (eto ja sam otvorila onaj sa fotkama nasih kolekcija zivotinja),nego nisam navikla da netko tako iscrpno napise komentar na neciju kreaciju. Trebamo se svi ugledat na tebe pa bi bilo vise akcije na forumu. inace,kad se ja raspisem po forumima zvucim sebi ko neki frik pa se pokusavam malo skulirat. pirate laugh 2

Pa pazi, za tako nešto će ti trebati dosta vremean.

ma kuzim ja to, vec sam par puta sve poslozila i onda mi se cudnim cudom obrisao disk i sve nestalo, a sad vise nemam zivaca nego cu dat nekom da mi napravi, posto mi je to muka sve slagat. Najgore mi je sto moram poslozit svu dokumentaciju u zadnji 5-6 godina likovnog/knjiz djelovanja na hrv. sceni, od stripa,slika,proze do stripova. Moram smislit neki kul dizajn da sva ta podrucja budu pregledna.Slabo mi dolazi kad se sjetim da treba kopat po dvdovima dokumentaciju i trazit sve te skenove i fotke.

Ako ti stripovi stoje na policama, gde ti stoji Lego onda? Ja koliko sam hvatio ti imaš hrpu Lega.

pa nekako sam si zacrtala na jednu stranu sobe stavit regal s policama gdje su svi stripovi i action figure,a na drugu stranu sobe gdje je stol poslozit samo lego. NApravim foticem panoramu sobe kad sve sredim i dam frendu da uredi u 3D da mozete malo virtualno prosetat pirate laugh 2

Baš bih voleo da vidim ako još imaš slika.
Nego , da dodam i ja neke ideje za tebe.
na primer za ovo ovde, trebala bi da dodaš neku kao malu pekaru, nešto slično tezgi na pijaci gde se prodaju Lego kifle. Takođe bi mogla da prođe još jedna tezga za voćem i povrćem: šargarepa, višnja, jabuka, banana. I obavezno majmuni koji kradu banane, to je u Indiji učestalo. Sonja, obavezno svinje da dodaš! U indiji ih ima dosta.

eh,nema vise dorade na ovaj moc jer je davno srusen, dugo je cekao da ga se fotka pa je kupio prasinu,pa su fotke dugo cekale obradu tako da je sad moc samo na fotkama ostao. Vec je vrijeme za nesto novo. Al super su ti ideje trebalo te imat prije za savjetnika blink Majmuni se love za repove,al vjerojatno se nisu dobro vidjeli na onim fotkama,nisam ovu fotografiju stavljala jer nije nesto ispala,al evo.

Holy Cow by sonjecka 18467818

Holy Cow by sonjecka 001hk

inace moji i špikini ostali radovi http://legokocke.blogspot.com
Nazad na vrh Ići dole
MasterHaosis
Lego freak
Lego freak
MasterHaosis

Muški

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 03:50

o da vidila sam onaj o zivotinjama (eto ja sam otvorila onaj sa fotkama nasih kolekcija zivotinja),
A gde je ta vaša kolekcija, gde to mogu videti? baš bi mi bilo drago da vidim vaše kolekcije životinja.

nego nisam navikla da netko tako iscrpno napise komentar na neciju kreaciju.
hehe, epa počni da se navikavaš! haha

Trebamo se svi ugledat na tebe pa bi bilo vise akcije na forumu.
Hvala, hvala, trudimo se...

inace,kad se ja raspisem po forumima zvucim sebi ko neki frik pa se pokusavam malo skulirat. pirate laugh 2
Ako ako slobodno se ti raspiši. Piši sve dok ima ko da čita i da odgovara.
Ja obično počnem da se odvaljujem i da teram ****. kada je ozbiljno, ozbiljno je, a kada se zezam, e onda da vidiš. Pa onda da uporedimo ko je veći frik haha

ma kuzim ja to, vec sam par puta sve poslozila i onda mi se cudnim cudom obrisao disk i sve nestalo, a sad vise nemam zivaca nego cu dat nekom da mi napravi, posto mi je to muka sve slagat.
To pa najgore, mučiš se nešto da uradiš i na kraj nema! pa tačno ti dođe da poludiš.

Najgore mi je sto moram poslozit svu dokumentaciju u zadnji 5-6 godina likovnog/knjiz djelovanja na hrv. sceni, od stripa,slika,proze do stripova.
To sve tvoja dela? Pa ti si bre neki umetnik ipo.

Moram smislit neki kul dizajn da sva ta podrucja budu pregledna.Slabo mi dolazi kad se sjetim da treba kopat po dvdovima dokumentaciju i trazit sve te skenove i fotke.
E da, i to ume da bude krvav posao, čeprkati po diskovima.... ne podsećaj me. ja kao da radim za NASU. Imam ovde toliko diskova da pokrivaju tri fijoke.

pa nekako sam si zacrtala na jednu stranu sobe stavit regal s policama gdje su svi stripovi i action figure,a na drugu stranu sobe gdje je stol poslozit samo lego.
To je super, da se zna gde je šta.

NApravim foticem panoramu sobe kad sve sredim i dam frendu da uredi u 3D da mozete malo virtualno prosetat pirate laugh 2
ma možemo mi i ovako da prošetamo hahahahah.
nego, ni to nije loša ideja.

eh,nema vise dorade na ovaj moc jer je davno srusen, dugo je cekao da ga se fotka pa je kupio prasinu,pa su fotke dugo cekale obradu tako da je sad moc samo na fotkama ostao.
E to je mana kod tih mocova zato što kada se jednom sruše, nema više prepravki osim ako ne zapamtiš napamet kako to ide.

Vec je vrijeme za nesto novo.
Odlično!Daj da vidimo nešto novo hehe...

Al super su ti ideje trebalo te imat prije za savjetnika blink
Hvala. Epa nisam se setio ranije da uletim.
Ma ćuti, savetnik sam ja za sve i svašta, ne samo za Lego. Za horor scene i ideje, za komedije, ****, parodije, za raznorazne gluposti i pametne stvari.Kažem ti da sma na fakultetu ja jedini izuzetak kada sam dobio ocenu direktno zbog priče na Engleskom... Šteta što mi nisu svi predmeti kao to.
Nego, da vidiš koliko lude ideje imam, samo pogledaj ovo
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000184988517#!/album.php?aid=30217&id=100000184988517&ref=mf
Ako nemaš nalog na fejsu, pitaj neku drugaricu ili druga pa pogledajte ali obavezno. Imam još dva slična albuma kao ovaj.
Ali i to je ideja! hahahahaha

Majmuni se love za repove,al vjerojatno se nisu dobro vidjeli na onim fotkama,nisam ovu fotografiju stavljala jer nije nesto ispala,al evo.
Ej odlične su ti slike, sve se vidi. A ja imam običaj sa webkamere da slikam, to jest iz video snimka izvlačim framove, pa su mi slike ****. Ali vidi se šta treba hahahahaah
Mada stvarno bi trebao da uzmem neku kameru li foto aparat, da slikam Lego i kada se opet sa društvom slikamo sa horor maskama.

inace moji i špikini ostali radovi http://legokocke.blogspot.com
A ko je taj Špika?
Jesu li na onim slikama oni silni setovi sve tvoji?
I ti si ona devojka na slici?
I oni radovi mi se sviđaju, sacrifice ti nije loš, samo ako si želela baš da izgleda detinjasto sa tim medvedom inače bi žrtvovanje moglo da se uradi na drugi način..... Brutalniji haha
I ona kuća sa zelenilom to je super.
lele, deset do četiri je ujutru, ja sam se raspisao ko nenormalan. I to mi je ukratko, imao bi ja još da ti pišem.
Nazad na vrh Ići dole
Angeli
Lego kolekcionar
Lego kolekcionar
Angeli

Muški
Number of posts : 352
naj jelo : n
naj porok : n
naj slatkiš : eurokrem
Registration date : 02.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 04:22

ne znam sta ste ovde napisali i mrzi me da citam, aj da mineko sazme u jednoj recenici blink
Nazad na vrh Ići dole
Acidum
Lego ljubitelj
Lego ljubitelj
Acidum

Muški
Number of posts : 210
naj jelo : Sarma - najsavrseniji spoj flore i faune
naj porok : ...seks...
naj slatkiš : Princes krofne vs Eurokrem
Registration date : 28.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 09:53

Sazetak - Dobra ti postavka, bas su super detalji...o hvala, vrlo si ljubazan...
...otprilike, i mene mrzi da sada citam...videcu posle...
Nazad na vrh Ići dole
MasterHaosis
Lego freak
Lego freak
MasterHaosis

Muški

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 12:05

Angeli, desi bre! ja taman pomislio da si zaboravio na mene. Ne može to u jednoj rečenici da stane sine! Da je moglo, mi bismo pisali po jednu rečenicu.

Acidum ::
Sazetak - Dobra ti postavka, bas su super detalji...o hvala, vrlo si ljubazan...

Hvala hvala, trudimo se. Ljubaznost je naša odlika. Radimo za vas 25h! ,,Kako radite 25 h kad dan ima 24h?" -ustanem sat ranije! hahahaha
Dobro morao sam malo da se odvaljujem.
Acidum ::

...otprilike, i mene mrzi da sada citam...videcu posle...
E moj ti Acid! (otrov) samo ti imaš um dodatak kao rum.
Nego, da se vratim na temu.
Nego, i mene mrzi sve i svašta, a zamisli ti ovako.
Evo ga na primer dugmence. Njega da mrzi da nadgleda forum. I obelixa. A nas ostale polovinu da nas mrzi da postujemo, a vas drugu polovinu da mrzi da čitate. I niko da ne postuje, i niko da ne čita. Samo napišete kako vas mrzi da čitate, drugi da napišu da ih mrze da pišu. Pa jer može to tako, jel bi moglo to da funkcioniše?
E zato postoje ljudi kao ja, ako imaju slobodnog vremena, utroše ga na najbolji mogući način. Ma čekam samo sonjeck da dođe, verovatno spava. Osećam neki kul komentar od nje.
Nazad na vrh Ići dole
sonjecka
Lego zavisnik
Lego zavisnik
sonjecka

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty5/9/2010, 12:41

@MasteraHaosis - Spava,spava, dotuklo me jucer premjestanje ormara po sobi. Evo kolekcije zivina https://legoland.forumsr.com/lego-kolekcije-clanova-f1/kolekcije-zivotinja-t866.htm

e dobre su vam ove horror maske,samo ste trebali malo bolje osvjetljenje napravit da bude atmosfericnije. Na ovim fotkama je previse svjetla pa su maske previse upadljive i vidi se da su maske blink

Špika mi je decko,clan je ovog fotuma,samo od mene ne stigne na komp.bwahaha! Inace,slaze 5 puta bolje od mene,upravo ima slozen jedan super moc,fotkao ga je,jos uredjuje fotke jer ih ima preko 70 komada. Pa kad dovrsi poslic,postati ce tu blink

svi setovi su moji,kupljeno kroz proslu godinu,sad vec imam jos oko 30-ak novih kutija za dodat. Sve fotke su moje,pa sam ja na slikama i tocno kraj naslova kreacije pise tko ju je radio.

Sacrifice sam zeljela da mi bude djecje, jer je po meni tako jos morbidnije.

@Angeli
- hahahahahahahahaah, ma spamamo forum s tekstom, umjesto da ga spamamo s napisanim samo jednim smajlicem pirate laugh 2 pirate laugh 2 pirate laugh 2

@Acidum
- upravo tako,samo s jos malo britanskijim naglaskom. I u sceni kad ja zahvaljujem imam tanku porculansku salicu s cajem i drzim je otmjeno s ispruzenim malim prstom monkey pirate laugh 2
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Holy Cow by sonjecka   Holy Cow by sonjecka Empty

Nazad na vrh Ići dole

Holy Cow by sonjecka
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Zrtvovajne By Sonjecka

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: LEGO :: Sopstvene LEGO kreacije-
Skoči na:  
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions