| Ched Nasad | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angeli Lego kolekcionar
Number of posts : 352 Age : 86 naj jelo : n naj porok : n naj slatkiš : eurokrem Registration date : 02.06.2010
| Naslov: Ched Nasad 17/9/2010, 18:08 | |
| Ched Nasad je grad tamnih vilenjaka ( "Drow"), koji se nalazi u Underdark-u. Podzemna reka izvire negde u stenama, prolazi kroz gornje delove grada, u prelepim vodopadima para preko kaskada grada, odlazeci dublje u zemlju. Neobicno za Underdark koji je rpekriven flurescentnim pecurkama, ovaj grad ima drvo na jednom nivou, najverovatnije odrzavano magijom. Zbog svega toga, grad je nadaleko poznat po protoku vode, i brojnim vodopadima. Takodje, u gradu se nalazi i velika crkva od Lloth lako primetljiva nakraju grada, kao i stilski mostovi izmedju kula i zgrada. Primetite u krovu crkve jamu za zrtvovanje. Ovaj lep, elegantni Drow grad je vrhunac umesnosti graditelja tamnih vilenjaka, u koji je utkana magija i srebrne paukove niti. Politika i stalni ratovi su prve reci koje vam padnu na pamet kada pomenete Ched Nasad, koji i pored toga na sebi nema oziljke cestih okrsaja protiv beholdera, demona, patuljaka i drugih tamnih vilenjaka, jer se cestoopravlja i ponovo gradi, svaki put postajuci lepsi, vislji i magicniji. Ulazna kula, koja cuva prilaz istocnom delu grada, gde se nalazi crkva. Snimak odozdo, i odozgo. Grad je dom mnogim tamnim vilenjacima, ali i podjednako brojnim robovima, od maltene svih poznatih vrsta. Trenutno je napadnut od strane devojacke druzine paladina. Ova druzina paladina (Sestre od maca) su poprilicno resene da "ociste" ovaj grad od zlih kreatura, ali to ce se pokazati vise nego izazov, zato sto mozemo primetiti Dritzza medju braniocima, apdejtovanog od Ust Natha bitke. Takodje, medju braniocima nalazi se i Viconia (ko se seca nje iz Baldur's Gate-a? :) ). Bilo kako bilo, trenutno i dalje sluzi pauk-boginji Lloth, i tek ce kasnije poceti da sluzi nocnu boginju Shar (mozda u sledecem MOC-u? :) ). I naravno, tu je Bodhi u nekom tamnom delu grada, vampir, sestra Irenicusa. Trazi pomoc od glavne medju tamnim vilenjacima, i dobice je. okruzena je vampirima i nemrtvim slugama, koji je cuvaju. Ulazni toranj je opremljen magicnim monolitom, koji sluzi kao opomena i ponos Drow vilenjaka, pokazatelj snage grada. Brzi linkovi: Glavne fotke grada: "Main"Konstrukcija: "construction"Minifigurine: "Minifigs"Slike su najbolje kada se gledaju u najvecoj razmeri :) ---- TKroz grad, mozemo primetiti vatrenu fontanu, jamu sa zmijama, lovacko udruzenje, pet velikih mostova i dva koja leze na zemlji, sveto drvo, vatrenu jamu i jamu za zrtvovanje, kao i jarak. Ovde mozete videti druge moje Drow gradove: Ust NathaChaulssinEryndlynMaerimydra
Poslednji put izmenio Angeli dana 18/11/2010, 03:11, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
Number of posts : 352 Age : 86 naj jelo : n naj porok : n naj slatkiš : eurokrem Registration date : 02.06.2010
| Naslov: Re: Ched Nasad 17/9/2010, 18:14 | |
| Duplo postujem da bih kasnije prvi post iskoristio za prezentaciju (sa prichom i fotkama), kada sve bude gotovo Ovaj MOC pravim za onu nasu (cini mi se) prvu veliku Lego izlozbu u Beogradu U svakom slucaju, ovo bi trebalo biti moj najveci i najslozeniji MOC, i ovde cu vam prezentovati progress pri gradnji i sve ostale sitnice i gluposti koje mi se ucine da ce vam biti zanimljive :) moram da priznam da sam bio na forumu Kockice i da tamo ima mnogo vise aktivnih devojaka U ovom MOCu posebvna paznja bice usmerena na minifigurine, sa par zanimljivih iznenadjenja i nadom da ce svaka od manje vise dve stotine figurica biti unikatna i razlicita od ostalih linkpravim ga modularnim, tako da se moze preneti, mada, znam sebe, i na kraju cu ga ispajati i trebace mi petorica snaznih da ga ubacimo u kombi :) | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
Number of posts : 680 Age : 41 lokacija : Split, Hrvatska naj jelo : žablji kraci naj porok : kolekcionarstvo naj slatkiš : krempita Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Ched Nasad 19/9/2010, 21:33 | |
| uu koji zakon,jedva cekam da krenu fotke! i jedva cekam vidit figove. | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 19/9/2010, 23:29 | |
| | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
Number of posts : 680 Age : 41 lokacija : Split, Hrvatska naj jelo : žablji kraci naj porok : kolekcionarstvo naj slatkiš : krempita Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Ched Nasad 20/9/2010, 11:27 | |
| veri naaajs, woodyjeve noge su extra legle! | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 20/9/2010, 13:18 | |
| a vidis rogove na slemu? :) | |
|
| |
sektaash sKOCKAni
Number of posts : 214 Age : 48 lokacija : Bgd naj jelo : ... naj porok : .. naj slatkiš : . Registration date : 02.12.2008
| Naslov: Re: Ched Nasad 20/9/2010, 13:28 | |
| - Angeli ::
- a vidis rogove na slemu? :)
unicorn horn! | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| |
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 21/9/2010, 19:32 | |
| genijalnost! super si se dosjetio rogove sa zivotinje iz SW nabacit na ovu kacigu A tek mrav na stitu! kuul | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 5/10/2010, 17:16 | |
| evo par novina :) dok ne rascistim mogu li kaciti work in progres a da i dalje ucestvujem na takmicenju, evo par novih minifigurina :) DROW RULE SUPREME! svako ko je igrao Baldur's Gate 2 seca se ovog poklika kada te napadaju :) Dok mi je u Ust Nathi ova Drow vilovnica bila favorit: moram priznati da mi je ovaj vrli momak favorit od Drow vilenjaka u ovom gradu: U ovom gradu nacice se i par junaka iz onog prethodnog Ust Natha, samo poboljsani i ojacani, kao na primer Drittz: vezano za Ched Nasad, ovaj lep i svetlucavi Drow grad iz nekog razloga napala je skupina paladina. Za promenu nema patuljaka i vilenjaka i ostalih slabica, samo najbolji :) evo par: Krilata zmija: --------------------------------------------Drow u patroli: za kraj ostavio sam svoju omiljenu bradatu vesticu :) | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 24/10/2010, 23:17 | |
| Znam da sam skrt na fotkama dvorca, ali cekam CCCC (Collosal Clasic Castle Contest),jer su izriciti po pitanju pravila: dvorci koju su vec predstavljeni ne mogu da ucestvuju :) Jos uvek nije ni gotovo, ne znam sta da radim sa prozorima, nemam trans kockica vise ni za lek :)a pola tornjeva nemaju krovove :) Svejedno, do CCCC, evo par fotografija: Drow ce imati Traals (neka rec koja valjda opisuje sve robove :), A druzina Paladina bice sastavljena samo od devojaka :) | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 8/11/2010, 15:53 | |
| Malo da provirimo, pre nego sto krenem da uklanjam pozadinu (mozete kliknuti na fotografije za vece verzije): Ovo je jedno krilo Ched Nasada, crkva posvecena Lloth, kraljici paukova, ulaz, povezan zidom (ili mostom) sa "Djavolom kapijom", tornjem tako nazvanim po gradu punim demona koju su godinama pokusavali da osvoje Ched Nasad, bezuspesno, i na kraju su i samo bili unisteni. Pisacu vise o ovom tornju i ovoj crkvi kada budem napravio finalnu prezentaciju :) Popularno je misljenje u narodu da je Ched NAsad unisten i da je grad ruina, ali to nije istina: Drow su ga ponovo sagradili, i povratili mu lepotu i svetlucavost koju je imao ranije Ali, znate kako nista ne mozete da sakrijete od svoje devojke? :) Zamislite da vam ej deovjka paladin. Moze da ti procita misli i oseti auru :) Tako da paladini znaju za procvat Ched Nasada, i devojke su krenula u razvaljivanje (grada:) Moje deovjke: (Sestre od maca - druzina paladina), slika koju je naslikao talentovani umetnik Prism pre napada (seca li se iko spetljanog Prisma iz Baldurs Gatea 1? Upravo pomislih na njega:) I na kraju, ulaz u musko lovacko drustvo (najbolje izlgeda kada se pogleda velika verzija): Ustvari, ne zelim da zavrsim jos uvek: ovo je ulazna kula, ispunjena snaznom Drow magijom: E sada, na kraju, Drow carobnjak sa svojim robom, Druegar i ona-Orog | |
|
| |
travijan Lego početnik
Number of posts : 31 Age : 38 lokacija : BG naj jelo : . naj porok : . naj slatkiš : . Registration date : 06.11.2010
| Naslov: Re: Ched Nasad 8/11/2010, 20:41 | |
| lepe ti cure :)
super je sve, a tek kako si slikao cure | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 8/11/2010, 23:13 | |
| - travijan ::
- lepe ti cure :)
super je sve, a tek kako si slikao cure sad, ili pricas o ovoj zenskoj avanturistickoj druzini sa fotki koje su od lega, ili pricas od deovjkama sa mog flickr naloga ciji nik se nalazi u mom potpisu, ispod svakog posta :) u oba slucaja - hvala | |
|
| |
travijan Lego početnik
Number of posts : 31 Age : 38 lokacija : BG naj jelo : . naj porok : . naj slatkiš : . Registration date : 06.11.2010
| Naslov: Re: Ched Nasad 8/11/2010, 23:27 | |
| - Angeli ::
Moje deovjke: (Sestre od maca - druzina paladina), slika koju je naslikao talentovani umetnik Prism pre napada (seca li se iko spetljanog Prisma iz Baldurs Gatea 1? Upravo pomislih na njega:)
komplimenti i lepsoj polovini, ali mislih na ove cure :) | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 15/11/2010, 11:18 | |
| e,da, uopce mi se ne svidja a sto reci, kolosalno,masivno, ceka i zove na igranje,a ja tako daleko :/ | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 18/11/2010, 03:18 | |
| NAJZAD sam postavio prvi post :) bacite pogled na prvu stranu, prvi post tj ovdeps: hvala puno Sonjecki i Marinu na pomoci oko sredjivanja fotografija :) | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 18/11/2010, 11:59 | |
| zao mi je sto nisam u ova dva dana uredila onu trecu fotku,po cijele dane sam morala vit van kuce. al vidim da je marin to fino sredio :) sretno ti na natjecanju! | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 21/11/2010, 23:28 | |
| totalno sam izlapeo :) mogao sam da se zakunem da sam ovo vec napisao, ali ocigledno nisam :) elem, na "The Ugly Duckling" je napisan mali tekst o ovom dvorcu evo ga link, sa najavom malog intervjua o svemu ovom sto gradim sve mi se cini da sam ovo vec pisao, i da sam bio konstruktivniji tada, aaaaaaaaali sta sad da se radi,manje vina manje vina :) Drow rule supreme! :) | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 22/11/2010, 13:36 | |
| cestitam na objavljenom clanku!!Tvoje custom figure su mi woow! | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 23/11/2010, 21:34 | |
| - sonjecka ::
- cestitam na objavljenom clanku!!Tvoje custom figure su mi woow!
hvala, Sonja:) jos uvek nisam stigao sve da uslikam, tako da ce biti jos toga novog :) (bez fotoshopa:) | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 24/11/2010, 04:02 | |
| uuuu,ova je odlicna!!! ko plakat neki za film | |
|
| |
Angeli Lego kolekcionar
| Naslov: Re: Ched Nasad 27/12/2010, 14:31 | |
| :) Ched Nasad je ubacen u Lego Genius MOCove;) link | |
|
| |
travijan Lego početnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 27/12/2010, 23:30 | |
| cestitam, i ne samo to, ti si naslovnica za grupu koliko vidim :) | |
|
| |
sonjecka Lego zavisnik
| Naslov: Re: Ched Nasad 28/12/2010, 01:45 | |
| WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SUPEEER SUPER SUPER BAS SAM HAPPY SAD :) CESTITAM! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ched Nasad | |
| |
|
| |
| Ched Nasad | |
|