| Igra li neko Travian? Kako vam se čini? | |
|
+9chewbacca trinity stradza snake pliskin Mariofilk zixy Darth.Vader Disco Ninja gvozden 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
gvozden Lego početnik
Number of posts : 5 naj jelo : salata naj porok : salata naj slatkiš : salata Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 19/2/2008, 11:07 | |
| http://rs.travian.com/?uc=rs2_5273TRAVIAN možda prepoznaju stari igrači, ali nikad nije loše pozvati nove, pogotovo što je igra tek startovala na serveru 2 sad u februaru.... Možete biti Rimljani, Gali ili Tevtonci. Gradite i razvijate svoje selo, infrastrukturu i vojsku. Svaki narod ima svoje prednosti i mane, npr. Gali mogu da postavljaju zamke i zarobe neprijatelja koji je došao u pljačku... itd. Kopirajte link i registrujte se na server 2... (p.s. biće vam ponuđeno 1 i 2) P.S. preporučujem Gale i jugozapad Pozdrav!
Poslednji izmenio gvozden dana 22/2/2008, 21:12, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Disco Ninja Administrator
Number of posts : 972 Age : 32 lokacija : Amsterdam naj jelo : Sushi naj porok : Music naj slatkiš : Snickers Registration date : 24.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 20/2/2008, 23:02 | |
| Igrica je super ako imate malo više slobodnog vremena koje biste proveli za računarom, jer napredovanje u igri zahteva i dodatno zalaganje. Ako ste novajlija i niste sigurni koji narod da izaberete, pročitajte ovo pažljivo, to je dobra smernica za dobar start u igri. http://rs.travian.com/anleitung.php | |
|
| |
gvozden Lego početnik
Number of posts : 5 naj jelo : salata naj porok : salata naj slatkiš : salata Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 22/2/2008, 21:42 | |
| Usput rečeno u igri postoji mogućnost da ukoliko se neki igrač uključi preko vašeg linka dobija se neko tozla, pa da vidimo ..... P.S. Ovo je link jednog našeg forumaša pa ne bi bilo loše da ga obogatimo a? :) poz... za Dragana http://rs.travian.com/?uc=rs2_5763 | |
|
| |
gvozden Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 22/2/2008, 23:10 | |
| Браузер-игрица у којој се игра са хиљаду играча у једном свету у којем се почиње као један поглавица једног малог села. Директно преко браузера. Играte са хиљаду реалних играча у једном старом свету. Правите села, водите ратове или тргујте мирно са комшијама. Можете бирати између три народа у Травијану: Rимљани, Гали и Теутонци. Сваки народ има своје предности и недостатке, као и врсте јединица које су веома различите. Од посебне важности је да изаберете народ који Вам најбоље одговора.
У Травијану су Rимљани за почетнике најлакши народ за играње. Збов високог степена друштвеног и технолошког развитка Rимљанни су мајстори координације грађевинарства. Њихове јединице припадају елити Травијана.
Гали су најмирољубљивији народ у Травиану. Њхихова војска је обучена за изврсну одбрану, али њихова способност у нападу исто тако може конкурисати са осталим народима. Гали су рођени јахачи, њихови коњи су познати по својој брзини која њиховим јахачима омогућава да погоде непријатеља тамо где могу да прузрукују највише штете и спретно се решити непријатељевих збуњених јединица.
Теутонци су најагресивнији народ. Њихове јединице су озлоглашене и шире страх због беса и лудила у нападима. Крећу се као пљачкашка хорда, без страха од смрти.
Али њима недостаје војна дисциплина Гала и Rимљана, што доводи до слабина у брзини и одбрани. За агресивне и искусне играче Теутонци су изврстан избор! :) | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 22/2/2008, 23:46 | |
| Ako se igra sa 1000 igraca kako sam ja to na mestu 3000 i nekom?!
Eto ja igram ponekad :) | |
|
| |
zixy Lego početnik
Number of posts : 18 Age : 31 naj jelo : pizza naj porok : svasta naj slatkiš : sve sto je slatko :D Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 23/2/2008, 21:27 | |
| | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 23/2/2008, 21:41 | |
| | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 5/3/2008, 20:43 | |
| kad bi mi neko objasnio sta je poenta uvecanja stanovnistva? Ono raste samo novim zgradama.. i da li ima nekog otpada koji ostane kada se pobiju vojnici...
A narocito da li treba i ovde da se radi fleet save... tj army save ?!?!
Da li se do svakog sela stize u isto vreme? | |
|
| |
Mariofilk Lego početnik
Number of posts : 1 Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 5/3/2008, 20:51 | |
| Igra je odlicna, cak sam se primio malo vise nego sto bi trebao. Trenutno sam osnovao alijansu pod nazivom K.Tra (Kraljevina Travian) na rs2 serveru.Brzo se razvijamo.Pogledajte, i ako ste u blizini, javite se radi uclanjenja.
Sto se tice otpada, to neces vidjeti. Takodje do svakog sela imas odredjen put koji ti pise u igri kada posaljes vojsku ili trgovce. Pozz | |
|
| |
snake pliskin Lego početnik
Number of posts : 39 Age : 43 naj jelo : jagnjetina naj porok : bezanje iz ny naj slatkiš : cipiripi Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 6/3/2008, 10:51 | |
| nisam igrao ali ste me sad zagolicali | |
|
| |
stradza Lego početnik
Number of posts : 1 Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Da igra je ekstra 6/3/2008, 18:22 | |
| Igra je glupa on line stranica ali je tako dobro uradjena, izbalansirana i zarazna. U pocetku se boris za opstanak a posle gradjenje, uglavnom treba je videti, potpuno novo iskustvo. Moje selo se zove ludara potrazite ga travian igraci na rs2 | |
|
| |
trinity Lego ljubitelj
Number of posts : 234 naj jelo : pica naj porok : putovanja naj slatkiš : tiramisu Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 6/3/2008, 20:29 | |
| Jel i devojke to igraju ili samo muskarci? | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 6/3/2008, 21:20 | |
| | |
|
| |
Number of posts : 39 Age : 43 naj jelo : jagnjetina naj porok : bezanje iz ny naj slatkiš : cipiripi Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 6/3/2008, 23:37 | |
| ja sam krenuo imam selo bronx | |
|
| |
unknown-player Lego početnik
Number of posts : 8 Age : 40 naj slatkiš : Snickers Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 10/3/2008, 00:53 | |
| super , sad cu da te napadnem | |
|
| |
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 10/3/2008, 16:24 | |
| sto ja sam miroljubiv covek | |
|
| |
gvozden Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 11:00 | |
| | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 11:11 | |
| Pa postaje vruce... nisam znao da neprijatelj moze i rudnike da ti unistava !!! Toga nema u Ogame | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 16:30 | |
| aj osnujemo savez lego land foruma ja imam 5sela sa po 100stanovnika | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 16:46 | |
| 5 sela !!! Jeeeeeeeeeeee koji si ti Konan !!! | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 16:49 | |
| brate igram non stop taj travijan ali mi postaje dosadno hteo sam da pravim jos sela pa da osnujem sopstveni savez | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 16:58 | |
| Ma i meni polako postaje dosadan jer sam cuo da sad neko moz da dodje i da ti raznese sve te rudnike i vojsku. Totalno nepravedno. Kako su Srbi uspeli tokom I sv rata da pobegnu i preko Albanije da izbegnu svapski metak. A u travianu ne moze.. | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 21/3/2008, 18:01 | |
| ja sam teko poceo tako da cu tek posle odredjenog vremena igranja moci da vam kazem svoje misljenje | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: napravljen je savez LLF lego land forum 24/3/2008, 19:00 | |
| ko hoce da se prikljuci savezu samo neka izvoli | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 24/3/2008, 21:51 | |
| Ma ajte svi u moj savez... najbolji je a solidarnost se granici sa komunizmom ! :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? | |
| |
|
| |
| Igra li neko Travian? Kako vam se čini? | |
|