| Igra li neko Travian? Kako vam se čini? | |
|
+9chewbacca trinity stradza snake pliskin Mariofilk zixy Darth.Vader Disco Ninja gvozden 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
unknown-player Lego početnik
Number of posts : 8 Age : 40 naj slatkiš : Snickers Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 24/3/2008, 22:25 | |
| Pre par dana sam preuzeo jednu scriptu sa neta i veoma mi se dopala . Samo za vas sam napisao tutorial instalacije ove scripte , gde je mozete pronaci i preko kog browsera koristiti . Srecno ! Popunite vas Browser sa korisnim precicama ka savezu , logovanju , simulatoru bitki , slanju resursa , slanju vojske , proracunavanju preostalog vremena za sledece unapredjuvanje i td. Za ovu scriptu vam je potreban Mozilla Firefox koji mozete downloadovati ako kliknete OVDE . Kada pokrenete Firefox kliknite OVDE pa zatim kliknite na zelen polje gde pise Instal Now da instalirate potreban addon . Kada to instalirate , iskljucite Firefox i ponovo ga pokrenite . Posle toga kliknite OVDE i u gornjem desnom uglu ce vam pisati Install This Script i kliknete na Install i sacuvajte fajl u C:\Program Files\Mozilla Firefox\components folder na vasem racunaru . Ponovo ugasite Firefox i ponovo ga pokrenite , prijavite se na Travian server i uzivajte . | |
|
| |
Number of posts : 8 Age : 40 naj slatkiš : Snickers Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 24/3/2008, 22:28 | |
| - chewbacca ::
- aj osnujemo savez lego land foruma ja imam 5sela sa po 100stanovnika
osvojio si 5 sela ili si se registrovao 5 puta ? | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 25/3/2008, 03:11 | |
| registrovao sam se 12 puta suvise mi je monotono pa sam morao da ucinim sebi da mi nebude dosadno | |
|
| |
gvozden Lego početnik
Number of posts : 5 naj jelo : salata naj porok : salata naj slatkiš : salata Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 26/3/2008, 22:13 | |
| pa ne znam baš , to ćemo morati da prijavimo multihanterima....:) Šta ti kažeš Nepoznati? | |
|
| |
cukovac Lego početnik
Number of posts : 15 Age : 41 naj jelo : Princes Krofne naj porok : Princes Krofne naj slatkiš : Princes Krofne Registration date : 26.03.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 27/3/2008, 02:25 | |
| Cao svima, ja sam najnoviji clan vaseg saveza :) trenutno sam u pocetnoj fazi razvoja ekonomije (a bogme i svega ostalog :) ), pa ako neko ima neki savet ... otvoren sam za sugestije i kritike
P.S. Jel ima nas LLF savez neki pravilnik, ustav ili tako nesto ? | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 27/3/2008, 10:38 | |
| A i foruma si najnoviji clan i dobrodosao :) | |
|
| |
chewbacca wookiee
Number of posts : 2165 Age : 45 naj jelo : praseco naj porok : trosenje novca na gluposti naj slatkiš : cokoljada Registration date : 22.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 27/3/2008, 14:01 | |
| nema pravilnik ali ako imas ideju napisi ga ti slobodno | |
|
| |
cukovac Lego početnik
Number of posts : 15 Age : 41 naj jelo : Princes Krofne naj porok : Princes Krofne naj slatkiš : Princes Krofne Registration date : 26.03.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 27/3/2008, 19:45 | |
| Ljudi hvala na dobrodoslicama :) , nemam neku posebnu ideju za pravilnik , pitam zato sto sam video da svi veci savezi imaju neke silna pravila ponasanja a posto smo mi savez u usponu :) mogli bismo da donesemo neki zakonik ! Glupo je da ga ja sam pisem , najbolje da se svi dogovorimo sta i kako , koji su nam prioriteti, unutrasnja i spoljna politika i tako to ... | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
Number of posts : 2665 Age : 49 lokacija : The Dark Side naj jelo : Pizza naj porok : Asahi Beer naj slatkiš : Danish cookies Registration date : 21.01.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 27/3/2008, 19:51 | |
| Prvi zakon je da na ovom forumu mora da se ostavlja bar 3 poruke dnevno ! | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 27/3/2008, 19:55 | |
| Bravo Vejder ovo ti je pametna odluka - turicemo te za predsednika foruma. | |
|
| |
cukovac Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 01:01 | |
| Pa dobro ljudi , gde ste vi na travianu dok nam napadaju sve redom iz saveza, ne mogu sve sam da radim! | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 01:11 | |
| e ja dosao popodne i vidim napadali me posle 100godina mora da se svetimo | |
|
| |
cukovac Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 09:57 | |
| Pa da ali kako kad smo neorganizovani stravicno! Ja sam poslao poruku nevi iz tk-13 (posto smo njihov wing) i rece da ce javiti sta i kako , mi bismo mogli da napravimo forum na travianu, posto ovu temu ocigledno slabo posecujemo, cisto da budemo u kontaktu i da znamo ko je kad napadnut, mislim da moze da se ubaci opcija da budemo automatski obavestavani o tome ko je iz saveza napadnut... | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 11:45 | |
| ja vidim ko je sve napadnut ali ternutno nemam vojsku inace bi im se svetio | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 13:33 | |
| | |
|
| |
cukovac Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 16:47 | |
| Ja sam imao 4 legionara, al ih pobise dusmani ... sad sve pare ulazem u vojsku mnogo su me iznervirali , ima da ih nema! | |
|
| |
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 19:48 | |
| - cukovac ::
- Ja sam imao 4 legionara, al ih pobise dusmani ... sad sve pare ulazem u vojsku mnogo su me iznervirali , ima da ih nema!
samo se nemoj zayebati ko ja ... tako sam i ja rekao , uradio , organizovao napad sa mnogo mnogo vojske i ni to mi nije bilo dovoljno | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 20:29 | |
| Cek pa nema nam druge... mora da se naoruzavas... Travian je samo jedna velika trka u naoruzanju... jer kad tad se sjate po tebi i ne daju ti mira. Zato naoruzaj se na vreme i sto vise. Jer ako te napadne ima dobro i da plati ako imas dobru odbranu. | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 21:56 | |
| ma ja jos ojacavam sela a posle cu da krljam sve u vojsku pa ima da im vratim za sve ima da ih sravnim sa zemljom | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 22:11 | |
| Ja jos malo pravim pretorijance. Najbolja odbrana. | |
|
| |
cukovac Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 3/4/2008, 22:32 | |
| Svi koji su u savezu TK-SVSLL a imaju vise od 100 stanovnika mogu da predju u savez TK-SW , oni imaju uvid u to ko je napadnut i koliko puta i cim krenu da te konstantno napadaju oni ti odmah salju pojacanje u vidu neke vojske! | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 4/4/2008, 00:51 | |
| meni je poslao raptor i napali su me ali su ga izduvali imali su 10gubitaka ojadio sam ih | |
|
| |
cukovac Lego početnik
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 4/4/2008, 11:13 | |
| Poslao ti je pomoc jer sam mu ja na pp poslao spisak ko je sve i kad napadnut pa je on procenio kome je pomoc najvise potrebna... drago mi je da je pomoglo ... POZDRAV :afro: | |
|
| |
chewbacca wookiee
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 4/4/2008, 12:19 | |
| ma samo sam ih osakatio a nisu imali nikakve vajde od tog napadanja | |
|
| |
Darth.Vader fallen angel
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? 4/4/2008, 15:48 | |
| Je brate ovaj Pretorijanac kosta 80 zita na sat !!! Pa bolje da napravim 80 legionara !!! :!: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Igra li neko Travian? Kako vam se čini? | |
| |
|
| |
| Igra li neko Travian? Kako vam se čini? | |
|