| lego city LAS DJILAS v2 | |
|
+12zdiki przulj Sammael astefan bogdanst MasterHaosis Jeca_ZR sektaash z_zadar zidane dugmence srdjan.djileZR 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 24/12/2009, 18:41 | |
| | |
|
| |
bogdanst Lego zavisnik
Number of posts : 653 Age : 40 naj jelo : Krofne, palacinke... gde god moze EUROkrem naj porok : Lego naj slatkiš : opet EUROkrem Registration date : 13.11.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 24/12/2009, 18:46 | |
| nisam znao za sajt, sad ga razgledam duhoviti su nema sta - brickforge ::
- Got Milk? Turn any of our Cows into a *dairy-producing bovine with the addition of a BrickForge Udder. Udders are clipped onto the underside of the cow using a simple clip-on bracket and can be removed at anytime. Perfect for adding a bit more realism to your MOC.
*BrickForge Cow does not **really produce milk! ** I can't believe I actually have to clarify this. lepi su im prasici tamo, nekako mozda i lepshi od lego prasadi koje su najavili sad cu videti malko dublje sta tamo sve ima hvala na linku, pozdrav | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
Number of posts : 987 Age : 36 naj jelo : Pica naj porok : Nemam curu naj slatkiš : Bananica Registration date : 25.08.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 14/1/2010, 16:39 | |
| srđane, ako bi smeo da predložim, tvom gradu trebaće zoološki vrt. To još nije napravljeno koliko ja znam, tako da bi ti mogao da radiš na tome, možeš da koristiš iz one farme one ograde i mnogo elemenata, i iz castle i tako to... Onda da nabavljaš (skoro) sve vrste životinja, pa da ih raspodeliš u ograđenim mestima. Pa da postaviš turiste unura, čuvare i tako to... mislim da bi bilo extra. E sad za više detalja, ako je potrebno, mogu se umešati ponovo. Ovo je samo mala ideja. Mali korak hehe | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
Number of posts : 2011 Age : 39 lokacija : Zrenjanin naj jelo : becka snicla i pomfrit naj porok : alkohol naj slatkiš : plavusa Registration date : 23.02.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 14/1/2010, 17:54 | |
| nemam ja bas toliko mesta nazalost...i ovo sto se sada gradi je mesecima pazljivo razmatrano da bi se lepo uklopilo, pa jos ni cetvrtina nije tacno smisljena | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
Number of posts : 987 Age : 36 naj jelo : Pica naj porok : Nemam curu naj slatkiš : Bananica Registration date : 25.08.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 14/1/2010, 18:20 | |
| Eh, okej, da zaboravio sam da tebi za grad treba bukvalno cela soba i to poveća Pa u tom slučaju bi onda mogao da napraviš mini-zoo to ti je nešto omanje, umanjena verzije zološkog vrta. Ali ne možeš ti sam na sve da misliš istovremeno, treba kao što kažeš da se sve lepo isplanira, to je ipak grad koji treba da bude uređen, zato je city najpipaviji. Tako da u zološkom vrtu treba sve lepo da bude uređeno, zmije sa zmijama i repltilima, ptice sa pticama, domaće životinjama sa domaćim, divlje sa divljim, sve to treba urediti kao i vegetaciju, nije to kao moja džungla zeleniš sa sve strane, mešano, dal papagaj bio na drvetu, dal na žbunju sve jedno, dal zmija bila dole ili levo, nebitno haha. pa da zato mi je i zoološki vrt pao napamet, jer sam nešto gledao kod mojih životinja, ja se time upravo bavim, pa zato mogu biti od pomoći sa idejama. A isto bi ti trebalo u tom slučaju da razmišljaš šta sve trebaš da naručiš, treba ti ceo dan da listaš koje sve životinje postoje i da ih stavljaš u spisak. I sa time bih mogao da pomognem, jer ja od prilike imam negde ovde šta postoji. pa trenutno se time bavim. Ja mogu prošvrljati da vidim koji bi ti delovi trebali za sve to... Nego, nije lako graditi grad, najzahtevniji posao, trebali biti nekoliko čoveka. jedan da bude zadužem za policiju, jedan za vatrogasce, jedan za bolnicu, ti za ostalo i tako dalje.... Ako si jednu četvrtinu isplanirao već to je odlično! Meni bi trebalo više vremena za tako nešto. | |
|
| |
bogdanst Lego zavisnik
Number of posts : 653 Age : 40 naj jelo : Krofne, palacinke... gde god moze EUROkrem naj porok : Lego naj slatkiš : opet EUROkrem Registration date : 13.11.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 14/1/2010, 18:26 | |
| | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 14/1/2010, 19:18 | |
| Da, ali to su životinje uopšte, ja sam misleo na lego životinje jer ne psotoje sve realne životinje u lego izdanjima, to je ograničeno. Ali ipak dolaze nove kao što su svinja, noj, kamila, pa i imamo žabu od pre neku godinu, i onog dvobojnog papagaja od prošle godine. | |
|
| |
bogdanst Lego zavisnik
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 15/1/2010, 00:38 | |
| ovo jeste spisak svih lego zivotinja i stoji za vsaku kad kliknes u kojim setovima se dobijala | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 15/1/2010, 03:25 | |
| Ah Lego wikipedija, meni se učinila obična wikipedija... Pa nema ode koncentracija kad razgovaram sa 4 čoveka istovremeno preko PMove ceo dan. Nego nije loše, pa poslužiće mu. Nego on sada ima preča posla nego životinje, da su samo one njegov problem. Još 3/4 posla je ostalo. uh, mene bi jeza uhvatila samo da pomislim da sve ono trebam da sastavljam. | |
|
| |
astefan Lego početnik
Number of posts : 65 Age : 28 naj jelo : spagete naj porok : lego naj slatkiš : torta Registration date : 17.01.2010
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 7/2/2010, 20:17 | |
| | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 7/2/2010, 20:30 | |
| nadam se do kraja ove godine da cu uspeti da sklopim bas ceo grad | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 7/2/2010, 20:41 | |
| Nego Srđane, pošto sam ja poznat po idejama, sad ima da ti dam još jednu ideju koje se nisi setio. Da napraviš groblje! Jer svaki grad mora da ima groblje. ljudi umiru, nisu besmrtni. Uzmi neka drvca pa ih posavi onako zbog atmosfere, pa grobove, recimo ovakve I pogledaj ovaj set za neke ideje za kamene grobove Dobro, to je samo za ideje, nisam mislio na kosture koji izlaze iz grobova i magiju, nego samo na groblje. Uredi ga malo, i obavezno ubaci grobara, znači nekog lika, dodaj mu metlu i lopatu i to je to. Ovaj bi ti dobro došao kao grobar neki. Naravno, to je bila ideja samo, to će opet zavisiti od tvog novčanog stanja, od tvog stanja slobodnog vremena i prostora, i razumevanja drugih za tako nešto | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 7/2/2010, 20:46 | |
| nemam ja mesta da ubacim sve sto bi hteo nazalost ne znam ni gde cu aerogrom sa ovih 5 grdosija od aviona da stavim | |
|
| |
Sammael sKOCKAni
Number of posts : 711 Age : 45 naj jelo : Jagnjetina naj porok : Kolekcionarstvo naj slatkiš : Cheesecake Registration date : 17.09.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 7/2/2010, 21:39 | |
| Rekoh ja da su ovi novi avioni nepraktično veliki... | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 7/2/2010, 21:54 | |
| lepi jesu ali sto ti sammael-e kazes bas neprakticni | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 8/2/2010, 00:14 | |
| Jao dal obojica mislite na onaj džinovski avion što jedva stane na celom stolu? pa to ne da je veliko nego samo tako. | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 8/2/2010, 10:15 | |
| na taj, a ja ih imam sva tri a imacu i nova 2 | |
|
| |
przulj kum kluba
Number of posts : 325 Age : 51 lokacija : Novi Sad naj jelo : zeljanica naj porok : lego kockice :) naj slatkiš : eurokrem Registration date : 19.12.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 15:57 | |
| | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 18:30 | |
| Odlično! Ovo je lepo urađeno! Na onoj 1932 zgradi gore na krvou negde kod zbona da se stavi slepi miš, da bi dodao malo starinsku atmosferu. Ili crna sova. Osim toga ja ništa nebi dirao. Hej a čemu služi ona drzga zgrada sleva na slici u sredini? Tačno između one prave zgrade skroz sleva i onog krana, vidim neku kapiju i nešto iznad samo ne mogu da provalim šta je to. | |
|
| |
zdiki sKOCKAni
Number of posts : 170 Age : 33 naj jelo : . naj porok : alkohol naj slatkiš : cokoladna bananica Registration date : 15.06.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 19:19 | |
| Djile gde je nestala zastava sa vatrogasne stanice?? | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 19:27 | |
| nema vide ni zgrade...sve je u delovima spremljeno u kutije i ceka vreme kada ce biti postavljeno u city sad sledi postavljanje puteva i sina | |
|
| |
zdiki sKOCKAni
Number of posts : 170 Age : 33 naj jelo : . naj porok : alkohol naj slatkiš : cokoladna bananica Registration date : 15.06.2009
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 19:45 | |
| Na ovim slikama koje je Kum slikao sve je isto kao kada sam ja bio samo fali ona zastava na vatrogasnoj stanici | |
|
| |
srdjan.djileZR sKOCKAni
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 19:58 | |
| pa krenuo sam da kvarim tada i on se najavio pa sam ostavio te modulara da ih on vidi a kvario sam ostale modele...sada ima jos samo par vozila za pokvariti i gotov sam | |
|
| |
MasterHaosis Lego freak
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 17/2/2010, 20:20 | |
| Srđane, ja mislim da bi sada najsrećniji bio kda bi ti neko doneo mini figure iz one kolekcije, što se kupuju u raznim delovima. Znači za taj tvoj grad, te mini figure su neophodne. Vidim ima navijačica, ima onaj frajer, ima onaj sa belim licem mađioničar, ma ima dosta za city koji mogu da ti posluže. | |
|
| |
dugmence Lego manijak
Number of posts : 2388 Age : 103 lokacija : - naj jelo : - naj porok : - naj slatkiš : - Registration date : 08.10.2008
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 18/2/2010, 22:07 | |
| Kume, hoćemo još slika... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lego city LAS DJILAS v2 | |
| |
|
| |
| lego city LAS DJILAS v2 | |
|