Pozdrav i hvala na komentarima...sto se tice kreacije (ona koja je visa od tvoje devojke) mislim da sam video na brickshelfu ali nisam ni posumnjao da je to neko nas radio (drago mi je da jeste)
Lego skupljam oduvek a imam 364 seta (280 razlicitih) i oko 40000-60000 dodatnih delova (brickove i svega i svacega)...zena je dosla mnogo posle moje zavisti tako da se morala uklopiti (sada samo gleda sta sam slozio ili pita sta je neko od mojih prijatelja slozio da joj pokazem slike)
Sto se velicine tice (mislim na gradjenje) jako se lako covek pogubi pogotovo kad ima gomilu kockica na raspolaganju i dobru (bar sebi dobru) ideju i onda krene (bar je samnom tako) i onda ne znas gde je kraj (napravio sam neke zgrade koje su krenule kao male a zavrsile veoma velike, ovih dana stavljam slike)
E sad sto se tice ostajanja bez kockica nadam se da to necu docekati (ali zna nekad da mi se dogodi da usred nekog slaganja skontam da necu imati kockica u zamisljenoj boji da kreaciju dovedem kraju pa moram da menjam sve)
Jos jednom ti zelim dobrodoslicu kao kolekcionar, clan foruma i predsednik LEGO kluba SKOCKANI na ovaj nas forum i naravno postavi brickset listu (mozda slike sortiranih kockica ili tako) i naravno kreacije
Ako se zelis uclaniti u klub i posle sa nama priredjivati izlozbe i druziti se mozes mi se obratiti ili ovde u nekoj temi ili PM ili na
srdjan.radanovic@skockani.com