Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
Mi smo najjači kolekcionari koji poštuju Feng Shui i drevnu kinesku filozofiju. Ovde ćete naučiti kako da postanete dugovečni i uspešni.

lego city LAS DJILAS v2

Ići dole 
+12
zdiki
przulj
Sammael
astefan
bogdanst
MasterHaosis
Jeca_ZR
sektaash
z_zadar
zidane
dugmence
srdjan.djileZR
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
Angeli
Lego kolekcionar
Lego kolekcionar
Angeli

Muški
Number of posts : 352
naj jelo : n
naj porok : n
naj slatkiš : eurokrem
Registration date : 02.06.2010

lego city LAS DJILAS v2 - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: lego city LAS DJILAS v2   lego city LAS DJILAS v2 - Page 4 Empty2/6/2010, 21:29

bogdanst ::
ili, da ne bi trazio 100 godina, moze da ide na link http://lego.wikia.com/wiki/Animal blink

uh, nisam znao za ovo :)
inace, pogledaj bizona :
http://lego.wikia.com/wiki/Bison
Nazad na vrh Ići dole
srdjan.djileZR
sKOCKAni
sKOCKAni
srdjan.djileZR

Muški
Number of posts : 2011
naj jelo : becka snicla i pomfrit
naj porok : alkohol
naj slatkiš : plavusa
Registration date : 23.02.2008

PočaljiNaslov: Re: lego city LAS DJILAS v2   lego city LAS DJILAS v2 - Page 4 Empty2/6/2010, 23:08

Pozdrav i hvala na komentarima...sto se tice kreacije (ona koja je visa od tvoje devojke) mislim da sam video na brickshelfu ali nisam ni posumnjao da je to neko nas radio (drago mi je da jeste)
Lego skupljam oduvek a imam 364 seta (280 razlicitih) i oko 40000-60000 dodatnih delova (brickove i svega i svacega)...zena je dosla mnogo posle moje zavisti tako da se morala uklopiti (sada samo gleda sta sam slozio ili pita sta je neko od mojih prijatelja slozio da joj pokazem slike)
Sto se velicine tice (mislim na gradjenje) jako se lako covek pogubi pogotovo kad ima gomilu kockica na raspolaganju i dobru (bar sebi dobru) ideju i onda krene (bar je samnom tako) i onda ne znas gde je kraj (napravio sam neke zgrade koje su krenule kao male a zavrsile veoma velike, ovih dana stavljam slike)
E sad sto se tice ostajanja bez kockica nadam se da to necu docekati (ali zna nekad da mi se dogodi da usred nekog slaganja skontam da necu imati kockica u zamisljenoj boji da kreaciju dovedem kraju pa moram da menjam sve)
Jos jednom ti zelim dobrodoslicu kao kolekcionar, clan foruma i predsednik LEGO kluba SKOCKANI na ovaj nas forum i naravno postavi brickset listu (mozda slike sortiranih kockica ili tako) i naravno kreacije
Ako se zelis uclaniti u klub i posle sa nama priredjivati izlozbe i druziti se mozes mi se obratiti ili ovde u nekoj temi ili PM ili na srdjan.radanovic@skockani.com
Nazad na vrh Ići dole
http://www.bricklink.com
Angeli
Lego kolekcionar
Lego kolekcionar
Angeli

Muški
Number of posts : 352
naj jelo : n
naj porok : n
naj slatkiš : eurokrem
Registration date : 02.06.2010

PočaljiNaslov: Re: lego city LAS DJILAS v2   lego city LAS DJILAS v2 - Page 4 Empty24/8/2010, 15:23

sta se desava sa ovim gradom? :)
raste li?
Nazad na vrh Ići dole
srdjan.djileZR
sKOCKAni
sKOCKAni
srdjan.djileZR

Muški
Number of posts : 2011
naj jelo : becka snicla i pomfrit
naj porok : alkohol
naj slatkiš : plavusa
Registration date : 23.02.2008

PočaljiNaslov: Re: lego city LAS DJILAS v2   lego city LAS DJILAS v2 - Page 4 Empty24/8/2010, 16:09

trenutno stoji zbog nedostatka vremena ali nadam se da ce uskoro da nastavi sa izgradnjom...kako bude napredovalo tako cu postavljati slike
Nazad na vrh Ići dole
http://www.bricklink.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: lego city LAS DJILAS v2   lego city LAS DJILAS v2 - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

lego city LAS DJILAS v2
Nazad na vrh 
Strana 4 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» lego city LAS DJILAS
» Poseta Brick city-ju, Clifton Hill, Niagara falls, Canada
» Koje igrice igrate?
» Lego architecture
» LEGO strip o povijesti Zadra

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: LEGO :: Sopstvene LEGO kreacije-
Skoči na:  
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions